Sellel aastal on hea võimalus tegeleda kodu ja perega, iseenda positiivse külje ülesse leidmisega, õppimisega. Kellel on jäänud varasemast õpingud pooleli, siis nüüd on hea aeg need sellel aastal ära lõpetada. Soodustatud on ka kursustest osavõtmine, enesearendamine, pole välistatud, et õppimine on seotud ka sinu tööga.

Esimesel poolaastal on hea tegeleda oma alateadlike probleemidega ja tööalaste asjadega. Teisel poolaastal võivad tulla muutused sõpruskonnas ja võimalused koos nendega rohkem aega veeta. Proovi minna ümbritsevate muutustega kaasa ning tee neid asju, mis sind tegelikult õnnelikuks teevad.

Suhted
Suhetes võib ette tulla ootamatuid uusi pöördeid, võimalik et soovid rohkem vabadust ja tahad oma praeguses suhtes midagi uut kogeda. Välistatud pole ka lahkuminek või lapse saamine. Uusi tutvusi võib tulla mitmeid, kuid need ei pruugi olla pikemas perspektiivis väga püsivad. Võimalik, et kipud kõik pakkumised vastu võtma, kuid hiljem saad aru, et oled liialdanud. Seega mõtle enne kui sulle pakutakse koostööd. Abi võid saada perekonnalt, õdedelt-vendadelt. Ole valmis muutusteks.

Kodu
Kui soovid kodus remonti teha või sisse viia muudatusi, siis nüüd on hea aeg. Võimalikud muutused prekonnas ja suguvõsas. Võid ka oma suguvõsa põhjalikumalt uurida ja teada saada palju infot oma juurte kohta. Hea aeg perekonna mustrite muutmiseks. Teisel poolaastal on head võimalused laste teemadega tegelemiseks. Juhtuda võib palju juhuslikke sündmusi, mis pole sinu kontrolli all. Püüa muutustega kaasa minna ja säilitada rahu. Need on lihtsalt kogemused, mis teevad sind tugevamaks.

Tervis
Tervise osas võib valitseda segadus, võimalik et sind kimbutavad seletamatud haigused. Eriti tundlik on hormonaalsüsteem ja jalad. Eriti ettevaatlik tasuks olla alkoholi tarbimisega, sest sinu keha ei pruugi seda koormust välja kannatada. Üldiselt oleks hea tegeleda jooga, taiji või mõne muu sarnase praktikaga. See aitab tervise paranemisele ja hoidmisele väga palju kaasa. Samuti sobivad igasugused veeprotsetuurid. Üle tasuks vaadata ka oma menüü ning eelistada tuleks pigem kergemaid ja puhtamaid toiduaineid.

Töö ja karjäär
Segaduses võid olla ka oma igapäevatööst, võimalik et sa ei ole leidnud veel oma kohta ning igale poole kuhu oled sattunud, pole justkui sinu jaoks. Sul võib oma kolleegide ja töökoha suhtes olla illusioonid ning kui alguses tundub kõik hästi, siis hiljem selguvad ebameeldivused, mis sulle üldse ei sobi. On aeg vaadata oma alateadvusesse ja leida sealt vastused, sest muidu jäädki mitmeteks aastateks ringi uitama ja oma kohta otsima. Abi võid saada vaimsetest praktikatest.

Raha
Suuremad rahalised võimalused tulevad aasta lõpu poole, siis võid muidugi ka rohkem kulutusi teha, seega vaata üle oma rahasse suhtumine.