Kaljukitsesid on ootamas ees muutuste rohke aasta isiklikus plaanis. Vaja oleks tegeleda iseenda ja oma mõtetega ning alateadlike hirmudega. Väga oluline on oma vanad mõttemustrid, mis sind enam ei teeni, maha jätta. Selline suhtumise muutmine aitab sul olla õnnelikum ja rahulolevam.

Ära keskendu pidevale edule, vaid keskendu oma õnnele, sellisel juhul tuleb edu iseenesest. Esimesel poolaastal võib sul olla rohkem võimalusi pikemateks välisreisideks, ära karda neid võimalusi kasutada. Lühireisidel eelista laevareise või spa puhkust.

Hea aeg on osa võtta loomingulisust või vaimsust arendatatest kursustest. Ka loominguline kirjatöö on soodustatud. Kõige tähtsam on see, et pöörad tähelepanu iseenda õnnele.

Suhted
2017. aastal suuremaid muutusi suhetes ja partnerluses näha ei ole. Aktiivsem aeg partnerluse jaoks on juuli, kuid siis võib ette tulla ka tülisid ja liigset kiirustamist. Sellel ajal on parem lihtsalt parnteriga aktiivselt aega veeta, niisama olemised ja mitte midagi tegemised võivad lõppeda negatiivselt.

Kodu ja pere
Kodune remont ja elektriga seonduva uuendamine on väga soovitatav. Välistatud pole ka ootamatud kolimised või muutused kodu ja perega. Lastega seonduv eriti aktiivne sellel aastal pole ning pigem möödub rahumeelselt. Hea aeg lastega koos aega veeta on aprilli lõpp ja maikuu.

Tervis
Oma tervise osas tuleb olla teadlik. Kõige nõrgem on hetkel alateadvus ja psüühiline tervis. Tegeleda tuleb oma alateadlike hirmudega ja nende vabastamisega. Abi võib saada näiteks nõelravist ja positiivne mõtlemine on samuti väga hea.

Vältida tasuks stressi ja liigset töötamist, sest see tekitab alateadvuses veelgi suuremat pinget, mis omakorda hakkab survestama füüsilist tervist ning kokkuvõttes tekib energia puudus ja halb enesetunne. Kui oled oma tervise probleemidest teadlik, siis nende tervendamiseks otsi samuti abi alateadvusest. Külasta näiteks psühhoterapeuti või hakka tegelema mõne vaimse praktikaga. Tulemused võivad olla väga head.

Karjäär ja töö
Karjäärialaseid pakkumisi võib tulla eelkõige aasta esimeses pooles ning võid osad nendest ka vastuvõtta, lihtsalt ära liialda ega oma võimalus üle hinda. Töö ja kodu vahel on vaja leida tasakaal. Aitab see kui teed nii, et sinul on hea olla. Kui hakkad rahale mõtlema, siis see ei ole töö valikul hea alus, sest hiljem võid oma valikut kahetseda, sest sa pole tegelikult õnnelik.

Raha
Aasta teises pooles pead oma väärtushinnanguid hakkama ringi tegema ning leidma tasakaalu iseenda ja oma partneri raha vahel. Võimalik, et maksuamet soovib sinu kohta infot saada, seega hoia oma raha asjad korras. Välistatud pole ka uuendused ühisvaras näiteks ettevõtte alustamine või uus kinnisvara.

Saatuslikud sündmused igaljuhul seoses ühisvaraga on toimumas ning need ei pruugi täielikult sinu kontrolli all olla.