Uuel aastal peab tegema Lõvi läbi maailmavaatelise arengu ja suhtumise muutmise, vaja on oma mõtlemist muuta ja avada ennast uutele kogemustele. Muutused võivad tulla nii tööalaselt, partnerluses kui ka rahaliselt. Soositud on igasugune enesearendamine ja täiendamine, Võta osa kursustest ja õpingutest. Abi võid leida ka vaimsusest, kristallidest või astroloogiast.

Iseenda avastamine ja mõttemaailma uuendamine läbi reisimise on samuti teretulnud. Hea aeg on oma suhted korda teha nii kodus kui ka tööl ja sõpruskonnas. Aeg on hakata elama õnnelikult ja rõõmsalt, tehes neid asju, mis sulle tegelikult meeldivad, tulevik ongi täna. Soovitatav pole laenu võtta ning dokumendid tuleb korras hoida, sest maksuamet võib sind ka sellel aastal külastada. Ole positiivne ja muuda oma elu paremaks, sina ise otsustad.

Suhted
Partnerluse teemad aktiviseeruvad rohkem aasta teises pooles. Võimalik, et leiad endale väärtusliku pikaaegse partneri. Välistatud pole partnerist eemaldumine. Palju on juhuslikke sündmusi ja kõik pole sinu kontrolli all. Vaja on leida enda ja partneri vaheline tasakaal. Ennast ei tohi ära unustada ning pead keskenduma eelkõige iseenda õnnele, mitte tegema seda, mida partner tahab. Samas ära muutu liialt egoistlikuks, sest muidu ei soovigi keegi sinuga koos olla. Pigem püüa suhtumist muuta ja vaadata, mis sinu ümber tegelikult toimub.

Kodu
Koduga seonduvad laiendused või uuendused võivad olla üsna pingelised, eriti laste jaoks. Ära satu liialdustesse ega võta asju liiga suurelt ette. Ka laste saamine võib olla pingeline ja takistatud. Vaja on suhtumist muuta lastega seonduvatesse teemadesse. Lapsi on vaja kasvatad läbi armastuse, mitte läbi karjumise ja hirmutamise. Segadusi pere ja koduga aitab lahendada enda alateadvusega tutvus tegemine või mõni vaimne praktika, vaja on ennast arendada ja suhtumist muuta.

Tervis
Tervisele on vaja pöörata tähelepanu ning vaja on sisse viia põhjalikke muutusi oma päevaplaanis, toitumises ja liikumises. Igasugune liialdamine tekitab pingeid ja ei lõppe hästi, tee nii et sa oled õnnelik ja rahul. Abiks tuleb alternatiivmeditsiin ja loodus.

Töö
Igapäeva töös võivad samuti tulla põhjalikud muutused, välistatud pole ka segadused ja arusaamatused. Töökollektiivis võivad tulla muudatused või liigud ise edasi kuskile mujale. Töö tegemisega liialdada ei ole soovitatav, see ei mõju sulle hästi, pigem pea hoogu. Võimalik, et pead tööalaselt palju reisima, kuid ka see võib olla üsna pingeline — ära liialda!

Raha
Rahaga seonduvad teemad on rohkem aktiivsemad esimene poolaasta, siis muuda suhtumist rahasse. Proovi teistest vähem sõltuda, väärtusta iseennast. Võimalik, et rahaga seonduvad teemad pole sellel ajal täielikult sinu kontrolli all, lihtsalt usalda elu ja mine vooluga kaasa, planeerimine ei aita.