Tulemas on aasta, mis võimaldab viia sisse muutusi kodu, karjääri ja lastega. Soositud on eneseareng ja tervise parandamine. Igasugune õppimine ja kursustest osavõtmine võib sinu mõtlemist totaalselt muuta ning sinu elu palju paremaks teha. Võimalik, et ostad hoopis auto või mõne muu liiklusvahendi.

Reisimine teeb samuti head ja lühipuhkused nädalavahetustel mõjuvad väga lõõgastavalt. Tõenäoliselt soovid palju reisida eriti aasta lõpu poole, siis on ka hea aeg oma positiivne mina üles leida ja alustada oma suhtumise muutmist. Soodustatud on vaimsuse ja hobidega tegelemine. Maailm sinu ümber on muutumas, nüüd on aeg ka ise muutusi sisse viia ja parema elu suunas liikuda.

Suhted
Suhetes ja partnerites sellel aastal suuremaid muudatusi näha ei ole. Pigem võivad sind kimbutada tundeelulised segadused. Võimalik, et sul on suured illusioonid seoses armastuse ja armumisega ning on hetki, mil sa ei saa ise ka aru, mis tegelikult toimub. Püüa mitte kiirustada ja ole oma elu vaatleja mõneks ajaks või küsi kellegi teise arvamust, sellisel juhul saad parema ja realistlikuma pildi oma tunnetest. Aktiivsem aeg partneriga on märts, aprill ja mai.

Kodu
Kodu ja perega toimuvad saatuslikud sündmused jäävad pigem teise aastapoolde. Samas lastega toimuv on aktiive terve aasta jooksul. Perelisa peale on parem mõelda esimese poolaasta jooksul ja välistatud pole ka saatuslikud lapsed, kes sinu juurde ootamatult tulla tahavad. Luba see laps või lapsed oma ellu, see on sinu jaoks suurim eluline kingitus.

Olemas olevate lastega võib samuti toimuda palju segadusi ning võimalik, et oled oma laste osas liialt ohverdav. Pigem mõtle ka endale ja oma ajale, nad armastavad sind hoolimata kõigest.

Tervis
Tervise osas pead muutma suhtumist, eriti kui sind kimbutavad kummalised seletamatud haigused või veresoonkonnaga ja allergiatega seonduv. Hästi mõjub näiteks nõelravi ja igasugused alternatiivsed võimalused, kuid ära sellepärast arste ja arstiteadust alahinda, kõige parem oleks kaht asja kombineerida.

Tervisele tähelepanu pööramine ja oma eluviiside tervislikumaks muutmine on väga olulised teemad. Proovi vältida stressi ja närvilisust ning luba endale rohkem rõõmu ja õnnehetki, kui tunned ennast vabalt ja hästi, ka see on hea tervise juures oluline.

Töö
Karjäärialased muutused on aktiivsemad teises aasta pooles. Võib juhtuda mitmeid saatuslikke sündmusi, mis pole sinu kontrolli all. Pead leidma tasakaalu töö ja kodu vahel, liialdused kasuks ei tule.

Raha
Rahaliselt võid tunda ennast piiratult ja võimalik, et oled eelnevalt endale palju kohustusi kaela võtnud ning nüüd ei ole sa väga rahul. Võimalusel ole kogumisrežiimil. Pead oma väärtushinnaguid ümber tegema.