Naisteka Ilueksperdi rubriigis annavad lugejatele nõu veel:

Meigikunstnik Jana Boberg: Olen õppinud International Makeup Centeri 10-nädalasel profimeigikursuselning osalenud mitmetes põnevates teleprojektides (“Vali Mind,” märtsis ekraanile jõudva “Eesti Tippmodell” võtetel). Hetkel töötan ka väikse koormusega Solarise Make Up Store’is. Lisaks sellele osalen iganädalaselt igasugustes erinevates projektides, kuhu mind on kutsutud meike tegema. Lisaks tavameigile olen ka aasta tagasi käinud airbrushi meigikoolitusel. Airbrush erineb tavameigist selle poolest, et meik kantakse peale kompressori ja suruõhupüstoliga. Meik jääb väga loomulik ja õhuke ning püsib väga kaua.

Juuksur-stilist Sheila Kahr JEM Ilusalongist - JEM Ilusalong on 03.02.2010 avatud ilusalong Tallinna kesklinnas, kus töötavad oma ala professionaalid, pakkudes juuksuri- ja jumestusteenuseid just Sinu isikupära arvestades.

NailSpa - NailSpa on Eesti suurim ja modernseim maniküürile ja pediküürile spetsialiseerunud salong.

Medemis on meditsiinilise iluravi keskus Tallinna südalinnas. Pakume efektiivset mittekirurgilist iluravi meeldivas ja sõbralikus keskkonnas. Oleme tugevad näo- ja ihunoorenduse ning epilatsiooni valdkonnas. Meie klientideks on naised, kes on huvitatud tulemusest. Tulemusest, milleks on sile ja siidine nahk ning seda kõike alati linna parimate hindadega!

Teie küsimused saadetakse spetsialistidele, kes teevad saabunud küsimuste seast valiku ning vastuse saanud küsimused avaldame Naistekas. Oma küsimuse saad teele panna SIIT, vali kindlasti õige adressaat.

Tuletame meelde, et Naisteka Dr Anna Nõu rubriigis on võimalik küsimusi esitada veel imetamisnõustajale, ämmaemandale, Kliinik32 hambaspetsialistidele ning dr Niine Nahakliiniku tohtritele.

Palume kannatust, spetsialistid on hõivatud ning küsimustele vastamine võib võtta natuke aega. Enne küsimuse teele saatmist loe läbi eelnevalt vastatud küsimused — ehk leiad olemasolevate vastuste seast oma murele lahenduse!