„Stiilimängu mängime me kõik — varahommikust hilisõhtuni. Iga kord kui meil tekib küsimus „kuidas ma välja näen“. Naistekas pakub Ilusalongis sellele küsimusele vastuseid. Ilusalong on omamoodi peegel ja koht, kus oma peegelpilti muuta,“ rääkis Naisteka peatoimetaja Piret Kooli.

Uut on Naistekas veelgi. Eelmisel nädalal avati Stiilinurk. Naisteka fotograafid püüavad kord nädalas Tallinna, Pärnu ja Tartu tänavatelt pildile stiilseid inimesi. Fotod laaditakse üles Naisteka Stiilinurga kategooriasse, kus lugejad saavad oma lemmikule hääli anda. Lisaks lugejale hindab fotodele jäänud stiili ka seitsmeliikmeline žürii, eesotsas disainer-stilist Kirill Safonoviga. Kord kuus saavad parimad stiilid auhinnad.

Stiilinurga pildid vahetuvad reedeti. Igal reedel pakub Naistekas.ee lugemiseks-vaatamiseks välja ka suurema persooniloo mõnest juba legendaarsest naisest või tulevasest legendist. Videolõikude ja pildimaterjalidega põimitud lugude peategelasteks juba olnud Dita von Teese, Marilyn Monroe, Coco Chanel, Alla Pugatšova jt.

Delfi on suurim internetiportaalide operaator, mis Eestis koondab enda alla 9 veebisaiti: Delfi.ee; rus.delfi.ee; Publik.ee; Forte.ee; Naistekas.ee; Delfi.TV; Weekend.ee; Mistoimub.ee; Kasulik.ee. Kokku külastab Delfi veebisaite TNS Metrix andmetel nädalas üle 600 000 inimese. Delfi kuulub suurimasse Eesti meediakontserni Ekspress Grupp.