Dove Silver Control


7:20 kandsin deodorandi peale

8:25 tunnen juba natukene higilõhna

13:06 olen jalgsi käinud 7,17 km ja ma võin juba praegu öelda, et see deodorant ei toimi! Ma ei soovita küll kellelegi. Kui siis ainult ehk mõnele väheliikuvale peenele mehele, kellel seljas taljesse jooksev pisike pintsak ja liibuvad püksid.. Liikuvale inimesele seda ei soovita, särk kleebib vastikult. Haisen praeguseks higi järgi, tahaks duši alla.

Lubatud kaitse higistamise vastu oli 48 tundi. Kuidas sellega nii kaua vastu pidada? Ei tea.. Võib-olla nii, kui üldse ei liiguks ja konditsioneeriga ruumis istuks. Liikumatult ja tuimalt.

Tulemus: läbikukkumine!

Garnier Mineral


Garnier lubab lausa 96 tundi kaitset — katsetame. Lähen täna sõbra juurde peole ja vaatame, kas hommikul on higi või mitte. See deodorant lõhnab näiteks Adidase omast paremini ja tunnen pidevalt, et asi justkui töötaks. Lõhn oli olemas ka lausa 24 tundi hiljem.

Tulemus: pidas vastu, tasub osta.

Adidas

Lubab kaitset pikaks ajaks. Hea lõhn, mulle meeldib. Peale kantud samal kellaajal kui eilne.Lõhna on isegi lõuna paiku tunda — toimib. Vaatame mis saab tööpäeva lõpuks, kas tõesti hea üllatus?

Tulemus: õigustas end täiesti!

Fa Men Sport


Lubab 72 tundi, silmale nähtamatu ja kuiv on ta tõesti. Peale autorehvi vahetust (sain naela) on ihu ikka veel kuiv ja ei ole ebameeldivat higi. Vaatame õhtuni. Pidas kenasti vastu nii tööpäeva kui ka õhtuse ema sünnipäeva, kus lastega mängisin. 

Tulemus: soovitan!

Mennen Speed Stick Power of Nature

Lubab erinevalt teistest superhüpermegapulkadest “vaid” 24 tundi kaitset. Peale kandmisel mingit lõhna ei tunne. Lõunal asi veel toimib, kuid samas hakkavad ka kerged kahtlused tekkima…Näis, sest õhtul on pidulik üritus, kus pulk PEAB töötama…Inglise kuninganna sünnipäeval haiseda ei tahaks.

Tulemus: on ka paremaid tehtud..

Old Spice ja Nivea Men Cool Kick

Nivea ja Old Spice’i tooted lähevad täpselt samasse auku. Mõlemad unustasid juba lõunaks ära, et nad on deodorandid ja lõpetasid toimimise. Kui sa just iga tunni aja tagant neid oma kaenlaauku ei hõõru, siis ei sobi need tooted üldse. Deodorant peaks siiski olema selline, mille hommikul endale peale määrid ja seejärel unustad ka muretsemise. Aga noh, eks leidub ka neid härrasid, kes iga natukese aja tagant endale lõhna peale piserdavad..

Tulemus: ärge neid küll ostke!

Keskmise kodumaise Antsu või Akseli jaoks soovitab meie fotograaf Andres Garnieri või Adidase deodoranti. Need teevad oma töö korralikult ning tegus ja toimekas mees ei pea muretsema, et keegi tema kõrval nina kirtsutama hakkab.