1. Ritter Sport Advendikalender
400g, hind 12.99 €

Kalender on ilus nii seest kui väljast. Maitsvad šokolaadid on pakendatud armsatesse ümbristesse, mis akende avamisel ilusa kireva pildi silme ette toob. Värviline ja rõõmus, mis sobib nii lapse kui ka ema-isa aknalauale.

2. Baron Advendikalender
75 g, hind 1.39 €

Üsna tavaline advendikalender — selline, mis ilmselt suuremal osal vähemalt korra aknalaual ilutsenud on. Ainuke miinus on see, et šokolaadid näevad üsna lohakad välja ja see ei ole kuigi isuäratav. Suhu pistes tuleb lapsepõlv meelde.

3. Angry Birds Advendikalender
75 g, hind 2.55 €

Angry Birdsi kalender saab kiituse selle eest, et šokolaadid näevad kalendris viisakad välja ning neil on ka kalendriteemalised pildid peal. Aknaid avades leiab sealt nii põrsaid, kui linnukesi. Kindlasti paljude lemmik.

4. Muumi Advendikalender
75 g, hind 2,79 €

Jõulupiltidega muumikalendril oleks võinud ikka šokolaadide peal ka Muumioru kangelased olla. Selle asemel on aga tavalised rongid, kuusekesed ja jõuluvana. Šokolaad on legendaarse advendikalendri maiustuste maitsega.

5. Wawi Advendikalender
50 g, hind 0.99 €


Kõige tüüpilisem advendikalender maailmas. Mitte et see kuidagi halb oleks. Jõuluvana pilt — olemas! Jõuluinglid — olemas! Šokolaadidel päkapikud ja jõulupärjad — olemas!

6. Lindt Advendikalender
180 g, hind 11,99 €


Kui kujundus oleks väljast vähe elegantsem, siis võiks selle lausa mõnele täiskasvanule kinkida. Akende tagant leiab nii mummusid, karusid kui kõike muud. Ja oi kui maitsvad need on!

7. Dumle Advendikalender
210 g, hind 8.40 €


Dumle advendikalender saab plusspunktid laheda sõnamänguülesande eest. Šokolaad on maitsev, kuid võiks olla siiski kommipaberisse pakendatud.

8. Kinder Maxi Mix Advendikalender
351 g, hind 17.75 €


Suursugusest Kinderi advendikalendrist leiab kõike — nii üllatusmune kui pisikesi šokolaadikomme. Tegemist on tõelise šokohooliku jõuluunistusega. Maitsev ja ilus!