Kas sa ei arva et sa oled südametu ja tundetu inimloom? Nii tehaksegi et üks pilk ja nägemist eelnev elu?

Oh, te olete väga valesti aru saanud. Ei ole midagi eelmine elu kadunud, ikka alles. Ma oskan silmadest lugeda, kas inimene on hea iseloomuga või halva iseloomuga.

Tore, et olid aus ja julgesid välja öelda, et tahad kuulsust. Aga kas sa enne mõtlesid ikka, missugune see kuulsus saab olema? Või on sinu meelest ükskõik, kas sinust pärast saadet hakatakse lugu pidama või tögama?

Ma olen ikka aus mees ja julgust on ka mul küllaga, et seda välja öelda. Tagajärgede peale ikka mõtlesin, ega jah, mul jookseb see tõesti mööda külge alla, mida rahvas räägib.

Kas sa oled nüüdseks Kädyga koos? Millised teie suhted nüüdseks välja näevad?

Mul on väga kahju, et nii valesti aru saite, aga meie vahel pole midagi. Oleme head sõbrad, kellelt küsida vahest nõu. Meie tutvus jääb alatiseks ainult sõpruse tasandile.

Isana tundud sa küll suurepärane. Respect sulle selle eest. Pole just palju sinuvanuseid mehi, kes lastega nii vastutustundlikult käituvad. Kas sind ei häirinud alguses, et Angelal juba laps olemas oli, kui te kohtusite?

Jah, seda on mulle paljud öelnud, et isa olen väga hea, kuigi ise nii noor. Mulle meeldivad lapsed. Nii üllatav, kui see ka ei ole, aga mind ei häirinud üldse, et Angelal juba laps on enne meie tutvumist.

Kas oled mõelnud mingi erakonaga liituda?

Erakonda minna hmmm... Sellele pole ma mõelnud. Miks, kui erakondades on kogu aeg mingi mõttetu jagelemine kogu aeg.

Kas vastab tõele, et kumbki lastest ei ole tegelikult sinu oma? Miks sa võtsid sellise naise endale üldse?

Kust see plära tuleb? Mu naine on tegelikult sisimas väga hea inimene, aga ta tahab välja paista külm ja kalk.

Sa rääkisid saates koos oma naisega, et viisid talle kohe järgmisel päeval pärast tutvumist sõrmuse... Miks sa oma suhet veidi aeglasemalt ei alustanud, äkki oleks täna siis veel vana armastus alles?

No eks suur armastus teeb ikka pööraseks. Läks jah vähe kiiresti, aga mis tehtud, see tehtud. Armastus on ikka alles, aga hetkel lihtsalt pausi aeg.

Mis värk selle euroremondiga maakohtades on? Euroremont on nõme, umbne, ebatervislik ja inetu - miks maainimesed arvavad, et kui nad sinise tapeedi panevad, küproki sinna alla, et siis on ilus. ja parem kui naabril...

Ah, see läks jah metsa, aga asi on selles, et mul on kõige korralikum remont terve maja peale ja kõige ebatervislikum asi siin on plastaknad.

Mis haridus Sul on? Pakun ise... Kuus klassi?

Oi kui kahju, nii lahjalt pakud. Mul ikka keskeriharidus.

Kas uskusid saatesse minnes, et lugu võtab nii halva pöörde ja kas saate tegijad provotseerisid ja julgustasid just neid asju tegema, mida tegid?

Ausalt-öelda ega ei uskunud küll, et nii läheb. Saate tegijad pole milleski süüdi, kuigi eks ikka natuke puhuti mulli ka, et asi ikka müüks. See ju meedia.

Kas Põltsamaal said kenad ja asjalikud naised otsa, et sellise otsa komistasid?

Öeldakse, et ilu on vaataja silmades. Ei ole südames õnnetu, kuna pole põhjust kurvastada.

Kas Sinu arvates on normaalne, et 30-aastane kahe lapse ema end rate-s reklaamib? Kas see keskkond pole mitte pubekate jaoks?

Pubekate asi jah, aga kui seal ringi surfata, siis on seal ikka kümneid kordi hullemaid.

Kas oma abieluprobleeme poleks saanud kuidagi teisiti lahendada kui ekraanil? Usun, et vähemalt seda on Angela väärt, et Sa teda kogu aeg ei halvustaks - see jätab Sinust endast mulje kui mõttetust mehest. Ise Sa ju valisid. Ja lõpetuseks siis küsimus: kas oled loll või mängid lolli?

Saates pole küll abieluprobleeme lahendatud. Oh, ma ei hakka rääkima, mida mina olen kannatanud ja kuidas ta mind on halvustanud. Muidugi mängin lolli, et saade müüks. Muidu olen ikka normaalne ja töökas mees.

Oli teil naisega üldse mingi suhe, kohe nii tõrksad, ükskõiksed, laste pärast koos?

Alguses ei olnud, aga aeg edasi, siis ikka kippus jah vahest. Me oleme juba pea 5 aastat abielus olnud ja meil on lapsed, kes annavad jõudu. Ärge arvake, et ainult laste pärast koos. Me tahame kõike parandada, kuigi vahest tundub see keeruline.

Kas oled siis oma 15 minuti kuulsusega rahul? Kas sa loodad selle abil raha teenima hakata?

Eks ole nii head kui halba, aga vähemalt kõmu liigub. Mis raha selle kuulsusega ikka saab.

Tõnis, miks Te kuulsaks saamiseks just sellise saate pidite valima? Arvestades, et saate maine on teada... Eestis on ju ka teisi saateid mis lisaks kuulsusele näiteks ka natukese rahakotti võivad paksendada: "Võta või jäta", (mingi hulk) sekundit jne?

Ma ei valinudki seda ise, vaid sain sellest alles teada eelneval päeval, et homme tulevad kaamerad. Ega jah, maine just pole kiita. Noh, nüüd on mul telesaate tegijate seas väga häid tuttavaid ja loodan, et nad ulatavad teistes saadetes oma abistava käe, kui kuhugi saatesse minek. Kõike tuleb ju elus proovida.