Anna rõõmustavast uudisest kõigepealt perele teada
Sa ei pea kohe esimese asjana kihlasõrmuse pilti sotsiaalmeediasse paiskama. Pigem räägi suurest uudisest enne oma vanaemale ja vanaisale, võimaluse korral silmast-silma.

Kutse olgu kutse, mitte soovide nimekiri
Kui saadad külalistele kutse, siis ära kirjuta sinna suurt romaani sellest, milliseid kingitusi ootad. Jah, see tundub küll mugav, kuid siiski näita kutsutute suhtes üles austust.

Ära lase külalistel liiga kaua tseremoonia ja peo vahepausil oodata
Selge see, et pärast tseremooniat soovid ehk olla hetke kallimaga kahekesi. Selleks ajaks oleks siiski mõistlik ka külalistele mingi tegevus organiseerida, et nad ei peaks lihtsalt igavlema ja passima. Küsi pulmaisalt nõu.

Ära topi kõiki vallalisi ühte lauda
See võib tunduda küll hea plaanina, sest "siis nad leiavad endale kaaslase", kuid tegelikult on see lihtsalt naeruvääristamine. Huvi ja armastust ei saa sundida. Las inimesed istuvad ikka sõpradega koos, mitte oma suhtestaatuse alusel.

Külalised ei peaks oma joogi eest ise maksma
Nii nagu sünnipäevadele ei minda oma joogiga, ei tehta seda ka pulmas. Kes peo korraldab, see pakub ka joogi.

Anna endast parim, et kõiki tänada
Paraku ei ole pulmapidu pruutpaarile lihtne — suhelda tuleb pea kõigiga. Anna endast parim, et seda jõuda. Ka lihtsast tänusõnast piisab, see annab külalistele kindluse, et nad on tegelikult ka oodatud.

Allikas: Brides