Suured legod, erinevad robotid, ponid, mudelautod ja -rongid, Barbie nukud ja teleka- või arvutimängud on absoluutselt kuumimad sõnad igal jõuluhooajal. Sel aastal on juurde lisandunud ka veidrad munast kooruvad loomakesed ja loomulikult droonid.

Mänguasjapoed on täis meeleheitel lapsevanemaid.

“Kas tõesti kuskil laos enam seda komplekti pole?”
“Aga meil on kindlasti vaja roosat!”
“SADA eurot!?”

Seda meeleheidet on kerge mõista, sest iga lapsevanema oluliseim eesmärk on tema lapse õnn ja kõik soovivad jõuludel lapse soovi täita. Naistekas uuris lapsevanematelt, kuidas neil sel aastal kingiostmine läks ja kas nad said lapse ihaldatud toote ja võivad rahuliku südamega jõuluõhtut oodata.

“Minu tütar soovis My Little Pony Twinkle mängukomplekti, mille ostsin varakult ära ja eile nägin, et see on allahindluses nüüd ligi 20 eurot soodsama hinnaga. Samas ei julgenud ma riskida ja soetasin kingi niipea kui võimalik. Südamerahu eest 20 eurot maksta on etem kui viimasel hetkel higistada.” -M.

“Poeg soovis arvutimängu, mida ma ei suutnud kuskilt leida ja kauplustes vangutati pead, et see on populaarne mäng ja ammu otsas, ei tea millal lisa tuleb. Õnneks-õnneks-õnneks saime mehe töökaaslase kaudu siiski jaole, muidu oleks mul pühad ühe väga solvunud teismelise seltsis.” -K.

“Minu tütar kirjutas jõuluvanale, et soovib Hatchimals looma, aga see maksis ligi kaheksakümmend eurot! Teadsin, et enne vahetult enne jõule lähevad asjad allahindlusesse ja ootasin… ja ootasin. Ja siis sai tütre soovitud värviga loom meie kodulinna mänguasjapoes otsa. Tellisin selle lõpuks ikkagi täishinnaga e-poest ja palvetan, et lelu õigeks ajaks jõuaks. Hoian reaalselt telefoni kogu aeg käes, et äkki tuleb pakiautomaadi sõnum… ” -T.

“Minuga juhtus selline lugu, et läksin poodi, leidsin poja soovitud lego, aga avastasin, et kaart oli koju jäänud. Panin selle kinni, et pärast tööpäeva (käisin lõunapausi ajal) õhtul ostma minna. Õhtul selgus, et lego enam leti all pole. Öeldi, et teine töötaja ei teadnud, et see on kinni pandud ja kuna see oli viimane ja seda tuldi just otsima, müüdi see ära. Oi kui tige ma olin!!! Õnneks sain komplekti e-poest, aga ostsin meelega teise mänguasjapoe lehelt.” -A.

“Eelmisel aastal palus mu tütar jõuluvanalt Monster High nukku ja see pidi kindlasti olema üks konkreetne mudel. Siis sain aru, miks: see oli nähtavasti kõige populaarsem. Kui seda ostma läksin, ei leidnud nukku kuskilt. Läksin kassast uurima ja minu ees maksis naine selle sama nuku eest. See krabati mul sõna otseses mõttes nina alt ära! Kahjuks ei leidnudki ma kuskilt enam sama ja laps pidi leppima teise nukuga. Õnneks leppis ta sellega ruttu.” -D.

"Käisin läbi kõik Tallinna poed ja kammisin läbi kõikvõimalikud e-poed, kuid lapse soovitud Lego komplekti polnud kuskil. Uurisin välja, et üks on Tartus ja viis Kohtla-Järvel. Tartu oma kadus käest ja nii ei jäänud mul muud üle kui otsida Kohtla-Järvelt sõber, kes kingi ära ostis ja Cargobus'iga mulle saatis." -T.

Kallid lapsevanemad, mida teie olete pidanud korda saatma ja läbi elama, et eeskujulik jõuluvana olla?