Liana reeglid on konkreetsed, muu hulgas ei tohi laste juuresolekul ropendada. Hiljem selgub, kuidas noor ema ise sellise suupruukimisega lastega ühes ruumis olles toime tuleb.

Pesemine peaks olema siiski elementaarne. Poisike on jõudnud täisikka, aga ikka veel peab ema järel käima ja ütlema, et on pesuaeg, kallis pojake. Peres kasvab poeg. Isa, võta end kätte ja ole eeskujulik mees!

Jah, rahateema tõstab taas vererõhku — kas kogu raha eest sai vaid pliidi ja nari? Õnneks siiski selgub, et ka mähmeid ja siirupit. Aga kust sai tuppa viinapudelikork? Pereisa ei tea asjast täpselt midagi…

… või siiski…

Täiesti loogiline ja normaalne on igal õhtul juua. Ei, mitte vett või piima või mahla, vaid ikka alkoholi. Kui tööd pole, siis näib tõesti alkohol olevat parimaks sõbraks. Ja hommikul üks läbipaistev jogurt kulub ka ära.

Peri küla sõbrannadest on saanud vihavaenlased, kelle taaskohtumine kujuneb tuliseks sõnavahetuseks. Hoolimata sellest, et üks laps süles ja teine sealsamas kõrval, lendavad õhku kõige räigemad süüdistused.