Mis on selle eduka brändi saladus?

Converse pakub laias valikus värvitoonides ja mustrites mudeleid, mille vahel valida. Aastate jooksul on neist kujunenud universaalsed jalatsid, mida kantakse erineva tähtsusega üritustel. Converse'i brändi kõige olulisemaks omaduseks on pidevalt oma fänne üllatada ja taas põnevate mudelitega klientide ette ilmuda.

Saapad armeele

Vastavalt Kaup24.ee stiili- ja moeeksperdi sõnadele nägid esimesed Converse’i jalatsid välja suuresti teistsugused kui tänapäeval. Põhjus oli lihtne – esimeste mudelite sihtrühmaks olid pered ja … USA armee. Kuid mõne aja pärast hakkas bränd keskenduma hoopis sportlastele. See oli ka ainuõige otsus, sest aja jooksul on Converse’i brändi seostatud pea iga spordialaga, alustades tennisest ja korvpallist ning lõpetades rulatamisega.

Mugavus või stiilsus?

Kuigi Converse’i jalatseid kutsutakse spordijalatsiteks ja neid armastavad pea kõik kuulsad sportlased, siis ei kasutata neid tegelikkuses otseselt sportimiseks. Juba aastakümneid on Converse’i jalanõud osa kandja stiilist ja imagost. Neist on kujunenud moodsad aksessuaarid, mitte niivõrd mugavad spordijalatsid. Converse’i tennised on ainulaadse välimusega, mida ükski teine bränd ei paku.

Kuidas Converse’i jalatseid valida?

Õigeid jalanõusid on väga lihtne soetada, kui tead, kuidas seda teha. Tavakauplustest leiab suure valiku viimaseid moesuundi ja mudeleid, kuid soovides endale soetada midagi unikaalset, tasub vaadata hoopis internetis asuvatesse e-poodidesse.

Internetis osteldes tuleb aga meeles pidada, et pilt ja tegelikkus ei pruugi meile ühtmoodi meeldida. Kindlasti tasub ostlemiseks valida e-pood, kuhu on võimalik soovi korral tooted tagastada ning mis on usaldusväärne ja turvaline.

Spetsiaalsed jalatsid lastele

Kuigi väikestele Converse’i fännidele ei avane sama lai tootevalik kui täiskasvanutele, siis müüakse igal aastal siiski tohutult suur hulk laste Converse’i jalatseid. Harilikult näevadki laste Converse’i mudelid välja justkui täiskasvanute jalatsite minivariandid. Lastejalatseid valmistatakse aga pehmematest ja nahasõbralikematest materjalidest.

Niisiis, kuigi Converse’i jalatsid on paljudele täiesti asendamatu osa stiilist, siis ei tea me selle brändi kohta ülemäära palju. Värvikas ajalugu ja populaarsus on vaid väikesed detailid. Kui ainult soovid, siis leiad internetis ringi vaadates brändi kohta veel palju uut ja põnevat!

Jaga
Kommentaarid