InPilatese treeningstuudio on väike ning korraga mahub sinna treenima kuni 10 inimest, mis võimaldab treeneril iga inimesega piisavalt tegeleda. Lisaks on stuudios kaks eraldi ruumi individuaaltreeninguteks, mis on hea võimalus Pilatesega õigesti ja turvaliselt alustada ning kõige kiiremini tulemusi saavutada.

Stuudio treenerid Kaia Heinleht ja Anne Tatrik on kogenud ja litsentseeritud Pilatese treenerid ning omavad põhjalikke teadmisi nii Pilatesest kui tervislikest eluviisidest. „Õiged eluviisid ja tervislik toitumine on oma keha arendamisel sama olulised kui treening,“ sõnab Kaia Heinleht, kes on muu hulgas ka Evelin Ilvese personaaltreener.

InPilates Stuudio eesmärgiks on tutvustada nii Pilatest kui ka tervislikke eluviise, mistõttu toimuvad lisaks treeningutele laupäeva hommikuti ka erinevad loengud. Esimesed loengud tutvustavad Pilatese süsteemi, kuid tulevikus laienevad loengud üldisemate tervise ja treeningu teemadele.

Pilates on oma nime saanud Joseph H. Pilatese järgi, kelle sõnutsi tähendab see treening keha, vaimu ja meelelaadi täielikku kooskõla.

Pilatese näol on tegemist väga läbimõeldud ja täiusliku harjutuste süsteemiga, mille eesmärgiks on muu hulgas ka lihaste tugevdamine ja pikendamine, õige hingamine, vereringe parandamine, ainevahetuse kiirendamine ning harmoonia ja tasakaalu loomine. Selle treeningu peamiseks eesmärgiks on hea enesetunne koos vormis kehaga.

Tuntuimad Pilatese harrastajad on näiteks Madonna, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Tina Turner ja Hugh Grant.