Enne seda aga lühiintervjuu Thulega, kus ta räägib oma kogemusest tantramaailmaga ja — NB! midagi meestele — jagab nõuandeid selle kohta, kuidas avada naist.

1. Mis on Sinu kogemuse järgi põhjus, miks inimesed tantraga tegelema hakkavad?

Üks põhjus on kindlasti uudishimu — tahe teada saada, mida ma saan enda ja partneri heaks teha, et suhe areneks. Paljude jaoks on põhjus ka võimetus saada orgasmi või sassi läinud lähisuhted ja samas teiselt poolt lootus ja soov nendest probleemidest üle saada.

Kui inimene on kord tantramaailma “ukse” lahti teinud, sõltub edasi palju sellest, millise grupi või tehnikaga ta kokku puutub. See kogemus kas avab teda või paneb hoopis mingiks ajaks “lukku”. Lukku aga vaid seniks, kuni mõistame, et vabastades end oma piirangutest ja mõistuse häälest, võime kogeda ekstaasi igal hetkel. See ei tule aga niisama lihtsalt ja selleks on vaja palju praktiseerimist (tantra alus on jooga ja lõõgastusoskus).

Lõpptulemus on aga pingutust väärt. Oluline on valida, kellega ja mida teha, sest see määrab voo, mida mööda me liigume. Elu on nauding ja hetk, kui see mõistmine meieni jõuab, oleme me justkui uue tasemeni jõudnud…

2. Oled öelnud, et tantra seisukohalt on oluline, et naine saaks rahulduse, et naist peab avama. Kuidas seda teha? Mis on naise avamise võti?

Igal naisel on oma lähenemine, mis teda rahulduse juurde viib. Kui naine on tuline, vajab ta kirglikkust ja pikka seksuaalsust. On naisi, kes ei saagi enne orgasmi, kui temaga ei “räägita, ei meelitata”. Kolmas soovib pikka hoolitsust, turvatunnet ja alles siis läheb “põlema”.

Üks väga hea viis naiste avamiseks on teha tantristlikku rinnamassaaži, sest see võtab mehelt pinge, kohe midagi sooritada, ja samas annab naisele võimaluse avada süda, ning koos südamega avaneb ka yoni-koobas väga võimsalt. Naise jaoks on alati vaja palju aega, sest naise nauding on pikk ja lõputu.

Väga tähtis on sobivus. Kui see on olemas, siis algab teekond. Mõnikord võib aga lihtne ja spontaanne puhang kellegagi viia kõrgetesse energiatesse, eriti kui me ei küsi, miks just tema, ja praegu… Elu on imeline!

3. Mis on 3 suurimat muutust, mis on Sinu elus juhtunud, kui võrdled oma elu enne ja pärast tantraga alustamist?

Esimene muutus oli see, et ma hakkasin elu usaldama, sest tantra võimaldab olla hetkes, anduda sellele, kes on su lähedal, katkestamata püsivat suhet või tundmata muret selle pärast, mis sellest saab. Koos kogetu ja energiavahetus erinevate inimestega andis mulle võimalust kogeda armumist ja loobumist, jälle armumist ja loobumist — see tunne on võimas!

Peale 7-kuulist pikka tao- ja tantrapraktikate tegemist (kus ollakse seksuaalsuses, kuid ei minda orgasmini) muutus kordades mu orgasmide võimsust, oskus energiat üles tõmmata ja avanes ka naiselik ejukalatsioonivõime. Võrreldes varasemaga muutis suhe väga tuliseks ja tõmbavaks ja lahustusid ka tühised järelejäänud pinged.

Baltikumi esimene Tantrafestival toimub 5.-7. juulil Venevere puhkekülas

Uuri programmi http://tantrafestival.ee