Et need naised saaksid võimaluse anda endast veel rohkem kui kõik, saame meie neid läbi Hooandja toetada. Nagu tegijad ise ütlevad, on “sugu: N” teostamiseks vaja olevast kapitalist puudu just nii palju, kui on Eestis keskmiselt meestele ja naistele makstava palga vahe — see on 30%. Lisaks palgalõhele on see ühtlasi protsent, mis naistel on puudu eneseusust, tarmukusest, loomingulisest julgusest ja juhiomadustest.

Kui 30% saadakse Hooandja kaudu kokku, lubavad lavastuse autorid teha 30% enam, kui keskmine teatrivaataja eeldaks teatriõhtust, mil lavale ei tule ühtegi meest: prožektorid põlevad etenduse ajal kindla peale 30% eredamalt, õmblejad jõuavad õmmelda 30% rohkem, inspitsient närveerib etenduse ajal kolmandiku võrra vähem, muusikaline kujundus läheb kolmandiku jagu rohkem hinge, publik saab nutta ja naerda vähemalt 30% enam ning etendusejärgsed vestlused koduteel on tavapärasest kolmandiku võrra huvitavamad.

Hoogu saad projektile anda SIIN!

Selle hoo andmisega ei toeta sa ainult ühte projekti, vaid annad hoogu ka sugudevahelise palgalõhe kahandamisele.

Naistekas oleks eriti uhke selliste meeste üle, kes annavad ära ühe palgalõhe ühiku ehk 30% oma palgast selle eesmärgi nimel, et sugudevaheline palgalõhe väheneks — tehke ära!