***LÕVI

Eriti just nädala esimeses pooles võivad paljud suhteolukorrad olla keerulised ja raskesti mõistetavad. Pead olema hea psühholoog, et mõne inimese käitumisest aru saada. Keegi võib sulle valetada või muul viisil püüda vett sogaseks ajada. Romantilises plaanis on kirg segunenud kahtluse ja ebakindlusega. Kuid teisel tasandil on nädal igati soodne tulevikule keskendumiseks ja kaugemate sihtide seadmiseks. Sul on tuleviku suhtes selge silm.

***NEITSI

Uus nädal võib tuua muutusi seoses suhete või mingite kokkulepete ja koostööga. Eriti just meeskonnatöös võid tajuda ebakõla, pinget, usaldamatust ja kahtlusi. Sind võidakse milleski kahtlustada või siis sulle mingeid tingimusi esitada. Või oled ise see, kes näitab üles rahulolematust või liigset kriitilisust. Su isiklikud soovid ja püüdlused võivad olla vastuolus rühmahuvidega. Ka intiimses sfääris võid olla rahulolematu ja tingimusi esitav.

***KAALUD

Kaalude valitseja Veenuse kvadraat Kaaludes oleva Jupiteriga võib mõjuda sulle nagu palderjan kassile — soovid lihtsalt mõnuleda ja elu nautida. Samas on Veenus aga ka opositsioonis Pluutoga, mis võib eelkõige sotsiaalsetes suhetes pingeid tekitada. Just laiskuse ja madala töötahtega seotud momendid võivadki rikkuda sinu suhte näiteks oma bossi või kellegi teisega, kellega sul on tähtsad asjad ajada. Võta ennast kokku!

***SKORPION

Uus nädal võib sinus tekitada kahtlusi mõne suhte või koostöövormi osas. Veenuse-Pluuto vastasseis võib eriti nädala esimeses pooles luua sinus tunde, et keegi, kellega oled parajasti seotud, ei vasta tegelikult sinu ootustele ja lootustele. Tegelikult ajad sa ise asjad keeruliseks ja näed seoseid seal, kus neid tegelikult ei ole. Romantilises plaanis on nüüd oluline vaimne klapp, muidu võid kergesti oma kaaslasega tülli pöörata.