1. Kreemita õhtuti käsi ning küüsi. Aseta kreem öökapile, nii ei unusta sa käsi enne magamaminekut kreemitada.

2. Koori oma käsi vähemalt kord nädalas.

3. Külmade ilmade saabudes vähenda käte kokkupuudet veega. Pärast käte märjaks saamist on soovituslik neid kreemiga niisutada, et vältida naha kuivamist. Kätekreem olgu külmemate ilmade saabudes alati käekotis — nii ei saa vajalik toiming ära ununeda!

4. Kindad kätte! Kindad tuleks kätte panna juba enne, kui välja lähed. Kui käed külmetavad siseruumis, siis ära pelga panna kindaid kätte ka toas.

Ilu peitub väikestes asjades

Soodsam ja kiirem oleks osata ise oma küünte eest hoolt kanda, selle asemel et küünestuudios käia.

22.novembril kell 19 toimub Hopneri Majas loengusari „Ainult naistele“, kus teemaks on „Küüned — meie salajane visiitkaart igapäevases elus“. Loengu viib läbi Kätlin Madis. Loeng on pühendatud kõigile neile, kes armastavad naturaalseid ilusaid küüsi. Loengus räägitakse käte ja ka jalgade hooldusest, arutatakse kuidas valida endale küüneviil ja miks just selline. Lisaks räägitakse kindlasti sellest, kuidas meie kliimas ikka valida neid õigeid tooteid — küünelakk, kreemid, õlid ja kas tõesti peavad need nii kallid olema nagu tarbimisühiskond meiele peale surub. Näidatakse praktiliselt ette, kuidas viili hoida ja kasutada. Lisaks näitab Kätlin nippe, kuidas küüned lakkida nii, et stress meid ei hammustaks. Loengutele on võimalik registreerida info@hopnerimaja.eu