1. Ära proovi olla ideaalne

Naine, kes pole täiesti ideaalselt “kokku pandud”, tundub huvitavam ja jätab mulje justkui oleks tal ka olulisemate asjadega tegeleda kui tema välimus. Tänapäeval üritavad kõik olla ideaalsed, olgu selleks siis soeng, hambad või nahk, aga Prantsusmaal armastatakse just neid asju, mis pole päris täiuslikud. Su juuksed ei pea olema ideaalselt sirged ja su näos võivad olla kortsukesed või tedretähnid — mis siis!

2. Eelista naturaalset meigitulemust

Värske väljanägemine on prioriteet ja seetõttu on kõige lihtsam kanda võimalikult vähe meiki. Prantslannad teavad seda ja oskavad ka väärikalt vananeda panemata liiga palju rõhku ilutoodetele. Tunne end oma nahas hästi, aga kui siiski tahad tumedad ringikesed silmade alt või vinni põse pealt ära peita, investeeri kvaliteetsesse peitekreemi.

3. Punane huulepulk on õhtutundidel kohustuslik

Kui reede õhtul sõpradega kokku saad ja end üles lööd, ära unusta punast huulepulka. Pea aga meeles, et prantslannad usuvad põhimõttesse “vähem on rohkem” ehk kui rõhutad huuli, jäta muu tagasihoidlikuks. Sama käib ka teiste aksessuaaride kohta.

4. Kanna ainult südamelähedasi ja graveeritud ehteid

Kui prantslannad kannavad ehteid, on need tavaliselt väga lihtsad, kaunid ja personaalsed. Mõni kingitus kallimalt, parima sõbrannaga ühesugune kaelakee või mõni hinnaline pärandus.

5. Valge triiksärk

See on üks ääretult šikk riideese, mis aitab sul lihtsa vaevaga elegantse väljanägemise saavutada. Lisaks on see ka äärmiselt funktsionaalne. Mis aga muudab selle prantslaslikuks, on viis, kuidas seda kanda. Jäta mõned ülemised nööbid lahti, tee lahti ka varrukanööbid ja keera varrukad üles ning jäta särk kergelt püksist välja. Taaskord, ka särk sinu seljas ei tohi näha välja liiga ideaalne.

6. Hommikune padjasoeng

Prantslannasid jälgides tunduks justkui nad ei käiks kunagi salongis föönisoengut tegemas. Nende soengud on alati pisut sassis, aga see on äärmiselt seksikas, täpselt nagu oleksid nad just voodist tõusnud ja uksest väljunud.

7. Klaasike veini

Sa ei pea jooma veini ainult hilistel õhtutundidel, vaid igasugune sotsiaalne kogunemine sobib veini joomiseks hästi. Prantslased naudivad veini nii lõuna kõrvale, pärast tööd ja isegi ametialastel kohtumistel. See on lihtsalt nende kultuuriga põimitud. Trikk on lihtsalt piirduda ühe klaasikesega.

Allikas: Coveteur