Tervis

Aasta alguses ära oma organismi liialt kurna. On traumade ja luumurdude risk. Kui sa siiski otsustad ekstreemsporti harrastada, ole äärmiselt ettevaatlik.

Aprillis ära tööga endale liiga tee, ürita rohkem puhata. Pidevad mõtted tööle võivad esile kutsuda ärevushäireid. See on sobiv aeg psühholoogi poole pöörduda.

Suve poole on enesetunne suurepärane, energiat on palju ning tuleb lasta sel pidevalt väljuda. Hea oleks päeva alustada kerge sörgi või võimlemisega. Kasuks tuleb ka kontakt veega — hakka basseinis käima.

Sügis tuleb võitlusliku meeleoluga — see on aeg, mil võid mägesid paigast nihutada. Ka tervis ei vea alt. Seega võid just sügisel mõndagi saavutada.

Talvel võiks profülaktika mõttes hambaarsti vastuvõtule minna.

Karjäär ja raha

Pane tähele 31. jaanuari. Siis on täielik kuuvarjutus ning sa võid saada märgi, kuhupoole oma karjääriga edasi liikuda.

Veebruaris-märtsis võid saada perspektiivikaid ettepanekuid, mida tasub enne vastu võtmist tähelepanelikult uurida.

27. juulil — täieliku kuuvarjutuse ajal — võid nõustuda millegagi, mida sa ei suuda realiseerida. Teades selle päeva iseärasust, mõtle hoolikalt, enne kui vabatahtlikult oma õlgadele uusi kohustusi võtad.

Sügisel suudad ilmselt kindlustada positsioone ja parandada oma rahaseisu. Raha võib tulla kõige ootamatumatest allikatest. See on hea aeg suurte ostude tegemiseks. Ostetud esemed peavad kaua vastu.

Detsembris võid võita loteriiga, saada kalli kingituse või makstakse sulle tagasi vana võlg.

Armastus ja suhted

Esimene poolaasta tõotab sulle uusi uhkeid tutvusi. Võib-olla mitte just päris romantilisi, ent huvitavaid ikkagi. 14.veebruarist kuni 8. märtsini ootab sind aga tõeline üllatus — armastus esimesest silmapilgust. Juba koos elavad paarid saavad oma tunnetesse lisada uut sarmi, mis annab tohutu positiivse energialaksu. Ürita sel perioodil oma emotsioone ja soove avalikult teatavaks teha.

Juunist novembrini on aeg õrnade tunnete jaoks. Ent ära kaota pead ja ära toimi liiga emotsionaalselt.

Aasta lõpus on aeg kontrollida oma tunnete vastupidavust. Ole valmis loobuma oma huvidest, et aidata sõpra, kolleegi või lausa juhuslikku tuttavat. Mingil ajahetkel vastatakse sulle samaga …