Kui otsustad minna, siis võiksid vähemalt need küsimused ära küsida. Kui sa talle väga meeldid, on ta nõus sinuga seda infot ka jagama.

Kas sul on korterikaaslaseid?

Sa võiksid ikkagi teada, kui pead astuma korterisse, kus kamp kutte mängivad telekamänge ja vaatavad sind uudistava (loe: hindava) pilguga. Kindlasti peaksid sa ka teadma, kas võib juhtuda, et nad kuulevad, kuidas te seksite.

Kuidas sa pärast koju saad?

Ta võiks tegelikult ise selle peale mõelda. Kas ta viib su ise või tellib sulle Uberi? Ta võiks tahta, et sa pärast ohutult koju jõuad.

Mis siis, kui sa ei taha veel seksida?

Vaata, mis ta selle peale vastab. Iga normaalne kutt oleks sellega nõus. Ku sa talle meeldid, ütleb ta, et tahab sinuga igal juhul koos aega veeta. Kui ta on jobu, võib ta ülbelt küsida, et mis mõttega sa siis üldse tuled.

Kas sul kondoomi on?

Selle peale oleks ta kohe kindlasti pidanud mõtlema. Kui tal pole kodus kondoome, on see okei, aga tal võiks olla selleks plaan. See küsimus ei tohiks teda sõnatuks võtta.

Kas sa kutsud kõik oma kohtingukaaslased enda poole?

Sellega võid sa temas küll ebamugavust tekitada, aga saad tema vastusest tema kohta nii mõndagi teada. Jällegi, kui sa talle väga meeldid, siis ta ei vihasta selle peale.

Mida see meie suhte mõistes tähendaks?

Ütleme sulle veel kord, et kui sa talle väga meeldid, siis see küsimus ei häiri teda. Kutid, kes kardavad pühenduda või otsivad üheöösuhet, läheksid närvi ja tegelikult on ju hea, kui sa sellest kohe teada saaksid?

Kas ma peaksin veel millestki teadma?

Näiteks sellest, ega tal ühtegi suguhaigust küljes pole. Isegi, kui kasutate kondoomi, väärid sa seda infot. Kondoomid ei kaitse sind kõige eest.

Mis siis, kui ma täna ei tule?

Mis siis, kui ütled “ei”? Mis siis, kui sa lähed hoopis koju? Kas ta hakkab sind survestama? Üritab sind veenda tegema midagi, mida sa teha ei taha? Tekitab sinus süütunnet? Oluline on, et teaksid seda kohe.

Kas sul on lemmikloomi?

Kui oled kasside või koerte vastu allergiline, siis võiksid seda teada enne, kui tema juurde lähete.

Kas ma jään sinu juurde hommikuni?

Kas ta laseb sul magada kuni hommikuni või tahab, et sa lahkuksid, kui teod on tehtud? Kui ta su keset ööd minema ajab, oleks seda hea kohe teada ja siis sa ei peakski sinna minema.

Allikas: Madamenoire