Kasuta videorakendusi

Üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, seega peaks on teineteisest eemal viibivatel kallimatel lausa kohustuslik enda arvutisse või nutitelefoni mõni videosuhtlusrakendus paigaldada. Ilmselt lihtsaim ning levinum variant on Facebook Messenger, mis on paljudes nutitelefonides juba vaikimisi olemas, aga ka Skype.

“Kuigi rakenduse ühenduse kvaliteet võib mõnikord jätta soovida, on see üks levinumaid suhtlusäppe, mis toimib muretult üle erinevate operatsioonisüsteemide,” ütles Kopso. “Kindlasti on mobiili abil peetava videosuhtluse puhul abi ka laia nurka pakkuva valgusjõulise esikaamera olemasolust — romantika sünnib ikka hämaras ning sel juhul on hea telefonikaamera oluline.”

Samuti on olemas spetsiaalseid rakendusi paarikeste jaoks. Näiteks Rabbit lubab korraldada eemal viibiva kaaslasega filmiõhtu. Kui rakendus on mõlema poole seadmesse paigaldatud, saab selle kaudu filmi vaadata nii, et mõlemad näevad seadme ekraanil sama pilti. Lisaks on rakenduses olemas videokõne võimalus, seega saab vaadatavat filmi ka reaalajas video vahendusel kommenteerida.

Personaalsed sõnumid

“Kui traditsioonilise postkaardiga enam oma kaaslast üllatada ei õnnestu, siis tänapäeval on üha populaarsemad kõikvõimalikud erilised nutiseadmete vahendusel loodavad sõnumid, mida saab personaliseerida,” rääkis Kopso ning tõi näiteks liikuvad pildid ja tekstid. “Uuemad nutitelefonid oskavad siin palju aidata — kasuta mõnd sotsiaalmeedia rakendust, et luua ja edastada oma personaalne sõnum kallimale."

Lisaks juba eelnevalt soovitatud live vestluse äppidele on alati sobilik filmida ja saata ka lihtsalt personaalne videotervitus, sest selle saab kaaslane endale salvestada ning mil iganes igatsus tekib, uuesti ette mängida.

Lilled ja toidupoolis

Kindlasti meeldib aga kõikidele paaridele, kui neid valentinipäeval üllatatakse nende lemmikšokolaadi, lillede või hoopis kontserdipiletitega.

Mugavat kullerteenust lillede saatmiseks pakuvad mitmed Eesti ettevõtted. Näiteks Mileedi lilleäri kodulehel on spetsiaalselt sõbrapäeva puhuks loodud hea kimpude valik, mida saab paari hiireklõpsuga mugavalt kallimale saata. Sarnast lahendust pakub ka Interflora, kelle abil saab lilledega kaasa panna ka maiustuste komplekti.

Üllata kallimat tema lemmikroaga ka siis, kui ise oled kaugel ning telli see teie lemmikrestoranist talle otse koju. Õhtuks sobiliku eine tellimiseks on Eestis põhiliselt kaks head lahendust — Tellitoit ja Wolt. Mõlemad teenusepakkujad on väga laia toidukohtade valikuga ning oma lemmiku peaks leidma peaaegu igaüks. Tellitoidu kasutamiseks tuleb minna teenuse kodulehele ning Wolti jaoks tuleb alla laadida mobiilirakendus.

Kontserdi- ja kinopiletite kinkimine on tehtud aga nii mugavaks, et kõigest mõne klikiga saad välja valida meelepärase elamuse ning edastada piletid kallima meiliaadressile — nii jõuab kink temani vaid hetkega, ükskõik, kui kaugel te ka üksteisest ei viibi.