“Hea, vähiravifond! Te kingite elupäevi, mis on ilmselgelt parim kingitus. Mina kingin teile oma kohaliku omavalitsuse järgmise nelja aasta töötasu," kirjutab Kalamees vähiravifondi "Kingitud Elu" Facebooki vahendusel. "Kui tegin varasemad aastad Keila linna rahanduskomisjonis tööd ilma rahata, siis sügisel uuesti rahanduskomisjoni liikmeks saamisel otsustasin, et ei soovi istungitel osalemisel töötasu, sest panustaksin niikuinii ning palusin kanda oma töötasu teie fondi. Väikesed sammud on need, mis loevad ja loodan, et inimestes on rohkem headust. Jõudu teile tänuväärses töös!"

Kadri ei ole esimene omavalitsustegelane, kes lasknud oma palga vähiravifondi suunata. Näiteks ka ettevõtja Mart Luik on lubanud suunata kolmandiku hüvitisest püsiannetusena fondile ning Omniva nõukogu aseesimees ja klaverivabriku omanik Indrek Laul annetab samuti poole oma nõukogu liikme tasust heategevusse.

Vähiravifond on kalkuleerinud, et kui kõik riigikogulased annetaksid pool protsenti oma aastapalgast vähiravifondi, siis oleks fondi ravieelarve koos. Ka mõned rahvasaadikud on fondi püsidoonorid.

Kui sina veel fondi püsiannetaja ei ole, leiad selle kohta lisainformatsiooni siit: www.kingitudelu.ee/annetajale