Mees number 1:

“Naine võiks olla:

  • vähemalt 170 pikk;
  • rõõmsameelne sädistaja;
  • oskab ise jututeemasid arendada;
  • selline, kes ei vaiki/mossita pidevalt;
  • normaalselt käituv (ei aja meest iga tühja asja peale panniga taga);
  • suure lugemishuviga (mitte ainult eneseabi raamatud);
  • reisihuviline (ei istu kogu aeg kodus, vaid soovib ka kodumaad avastada — eestis on palju, mida vaadata);
  • teeb ise aktiivselt trenni ja suudab ka oma mehe trennisõbraks teha;
  • mittesuitsetav (kui mees ise ei suitseta);
  • väikese/mõõduka alkoholi isuga;
  • tahab lapsi saada ja ka neid kasvatada;
  • oskab/viitsib kodu korras hoida;
  • ei virise/nääguta iga pisiasja peale (eesti naine ju kipub näägutama mehe kodust minema).”

Mees number 2:

“Tahaks naist, kes mind hommikuti suuseksiga ärataks. Seejärel pressiks klaasi värsketest apelsinidest mahla ning praeks mulle pool kilo peekonit ja kaksteist muna.

Lisaks võiks ta töölt raha koju tuua, et saaksime mõnusalt ära elada.

Kindlasti peab naine oskama ka hoidiseid teha. Pole midagi õudsemat kui naine, kes ei oska kurke või seeni marineerida. Rääkimata maasikamoosi keetmisest. Mida ma siis hommikuti pudru peale panen?

Lisaks peaks ta olema ka arukas ja ilus, kõhna ja suurte rindadega.

Lihtne noh.”

Mees number 3:

“Ei tasu seda sõna “litsakus” üle dramatiseerida. Nimetame siis sellist käitumist veidi ulakas ja õrritavaks. Suvine kleidike ja ilma stringideta — garanteerin, et enamus heteromehi läheb juba sellest vallatust mõttest pöördesse. Alateadvuses on see meestele ühtemoodi fantaasia, kuigi kindlasti on neid, kes seda eitavad. Aga iseendale valetamist on ka maailmas palju, põhjus lihtne: kasvatus, arusaamad, dogmad, ühiskonna mõjud ehk ei olda vaba iseendas.

Mulle selline naine väga meeldiks, kes harva selliste ulakustega välja tuleb. Või minu meeleheaks vahel eriti seksikalt riietub ja end selles ka uhkelt tunneb (sukad, tripid jne). Nende liigselt korralike ja rõhutud naistega hakkab peale paari aastat lihtsalt igav. Nad on liigselt kammitsetud ega oska seksuaalset pinget üleval hoida. Aga, mis inimesi füüsiliselt tõmbab? Seksulaane pinge loomulikult! Sel on suhtes väga oluline osa.”

Mees number 4:

“Lõdva kummiga naisi küll ja veel ning kahjuks tänapäeval pole suhted enam moes. Tehakse seksi ja minnakse laiali. Iga mehe unistus oleks naiselik naine, kellel on veidike mõistust ja kes on truu. Pole ju palju nõutud, aga kus me mehed selliseid naisi leiame?”

Mees number 5:

“Naine peab mehe kõrval olles mehe enesehinnagut tõstma. Ja eks see ole kahesuunaline liiklus. Kui oled ikka paras jope, siis on su kõrval ka jope (samas on ka jope okei, kuna inimesed erinevad). Loodan, et saate me mottest aru.

Olen neid litsakaid ka tundnud: tullakse külla, kui veel koos ei ela ja kasuka all on ainult pesu, kuid sarnased suhted pole püsima jäänud, sest eeldavasti ei olnud ma ainuke, kellele sarnast tralli tehti.”

Mees number 6:

“Paraku ongi maailm selline, et mõned naised on voodis väga “elurõõmsad”, aga kooselust sellise tulehargiga ei tule midagi välja. Teine jälle võib olla väga mõistlik — super ema ja edukas karjäärinaine, aga voodis suht tagasihoidlik. Ei ütleks, et huvipuudus, aga see “korralik” olek kammitseb. Ei sobi midagi uut katsetada või ilma aluspesuta peole minna. Endal olnud suhteid ikka päris palju, aga n-ö “kaks ühes” naist pole siiani leidnud. Ja ega enam ei otsigi.

Lahendus on lihtne: koos elad super ema, supe rkaasa ja super tööka naisega, keda armastad ja kes armastab palavalt ka sind, aga kooselu kõrvalt pead mõnda hüper-super seksimaiast naist, kellega sind ühendab vaid pöörane seks. Sellist, kes suvekleidikese alla jätab püksikud panemata, veab sind ööklubi vetsu seksima või laseb ennast öö jooksul 13 erinevas asendis panna. Ontlik pereema ju nii ei tee. Mida varem mees seda taipab ja kaksielu elama hakkab, seda õnnelikum ta elu on.”

Naised, nüüd on teie kord! Milline on teie arust üks ideaalne mees?