Kas teadsid näiteks, et need üheksa riideeset ajavad mehed peast täitsa hulluks ja seda heas mõttes?

1. Suvekleidid

Keeruline on kujutada ette kaunimat, õrnemat ja naiselikumat outfit'i kui suvine kleidike. Kui see sobib täiuslikult ka sinu kehatüübiga, muudab see su tõeliseks jumalannaks. Sind suvekleidis nähes muutuvad mehed ka julgemaks ja tulevad suurema tõenäosusega sinuga rääkima, sest olgem ausad, sellisele naisele on ju võimatu vastu panna.

2. Kitsad teksad

Need muudavad su keha saledamaks, jalad pikemaks ja toovad esile su kaunid kurvid. Kas see pole mitte suurepärane? Lisaks on need kaunimad kui retuusid, sest teksapüksid varjavad ka iluvigasid. Koos kauni topi ja aksessuaaridega näed tema silmis vastupandamatu välja.

3. Kampsunid

Mugavad sviitrid, eriti need, mis on sulle pisut suured, muudavad su välimuse vägagi sensuaalseks. Kampsunit kandev naine saadab selge sõnumi, et ta on oma välimusega rahul ja julgeb kanda ka mugavaid riideid, mitte ainult paljastavaid.

4. Sportlikumad riided koos hobusesabaga

Juba fakt, et sa sporti teed, muudab su tema silmis palju atraktiivsemaks ja kui su pusal on su lemmiku sporditiimi logo, on see veel parem. Lisaks jätab see sinust ka sõbraliku ja lõbusa inimese mulje. Sama kehtib ka hobusesabade kohta. Tuules lendlevad juuksed on küll kaunid, aga ka hobusesabal on omad head küljed: see paljastab su õlad, kaela ja kõrvad. Mis oleks veel naiselikum?

5. Lõhikuga kleit

Selge see, et iga naine võiks säilitada pisut salapära ja lõhikuga kleidid mängivad selle mõttega väga hästi kaasa. Kaunid reied, mida paljastad vaid hetkeks, jätavad sinust palju kütkestavama mulje kui minikleiti kandes.

Muide, ka mustritega tasub ettevaatlik olla, sest vale muster võib kogu välimuse ära rikkuda.

6. Nokamüts

Nokamüts mõne naise peas võib imesid korda saata. See muudab su välimuse sportlikumaks, loomulikumaks ja paistad ka enesekindlam. Seega, kui oled neisse eelnevalt eelarvamusega suhtunud ja kannad nokatsit vaid halva soengu varjamiseks, mõtle ümber ja kanna seda ka siis, kui kellelegi muljet soovid avaldada.

7. Kõrge vöökohaga teksad

Sellise stiiliga teksapüksid toovad esile su figuuri naiselikumad küljed ja muudavad ka puusad seksikamaks. Need one eriti heaks valikuks naistele, kellele ei meeldi kitsad teksad ja kes eelistavad midagi mugavamat.

8. Klassikaline triiksärk

Klassikaline valge triiksärk, ilma üleliigsete detailideta, tõmbab tähelepanu, sest see jätab sinust väga elegantse ja võimalik, et ka raskesti kättesaadava naise mulje. Seega, kanna seda ka mujal kui ainult kontoris, aga säti see endale lihtsalt mugavamalt selga, kombineerides seda teksade, õlakoti ja madalate balleriinadega.

9. Pliiatsseelik

Kõrgete kontsakingadega kombineeritud pliiatsseelik sunnib naist aeglasemalt ja ühtlasemalt kõndima. Need seelikud toovad esile ka sinu kauni liivakellafiguuri ja tõmbavad koheselt meeste tähelepanu.

Allikas: BrightSide