Geniaalse idee autoriks on tegelikult Red Bull, kes tahab tähelepanu juhtida targale töötamisele ja tagumikutundide vältimisele. Energiajoogi firma kodulehel seisab järgnev selgitus:

“Red Bull teab, et sa töötad palju. Sa panustad oma väärtuslikku aega, et töö saaks tehtud. Sellepärast tahame14. septembril 2018 anda sulle tagasi need tööle panustatud tunnid. Varem töölt koju saamine ei ole laisklemine, vaid seisneb produktiivsuses.”

Rahvusvaheline lahku-töölt-varem päev sai sotsiaalmeedias nii populaarseks, et paljud ülemused tunnevad survet anda töötajate nõudmistele järele ja lubama nad täna kaks tundi varem koju.

Hea uudis on see, et paljud firmad on selle mõttega päri ja saavad aru, et taolised lihtsad motivatsiooninõksud annavad töötajatele palju energiat ja töötahet uueks nädalaks juurde.

P.S: kuigi tegu on rahvusvahelise tähtpäevaga, ei ole sul siiski ilma ülemuse loata väga mõistlik varem töölt lahkuda. Seda võid tõepoolest ainult siis teha, kui boss on selleks loa andnud. Aga kui sa talle seda artiklit näitad, siis mine tea…