Vahel me lihtsalt ei ole sellest huvitatud, oleme liiga väsinud, liiga näljased või koos kellegagi, kes ei saa linade vahel absoluutselt hakkama, mistõttu nende õpetamise asemel otsustame selle lihtsalt üle elada ja jätta mulje, et kõik on suurepärane. Vähemalt peale seda saab rahus oma partnerile selja keerata ja magama jääda.

Aga, kui sa arvad, et ainult naised seda teevad, siis sa eksid, sest ka mehed jätavad meile vahel mulje, et me suudame nad suurema vaevata seitsmendasse taevasse viia, kuigi tegelikult nad ei suuda lihtsalt ära oodata, millal see läbi saab. Tõenäoliselt ei ole nad selles nii meistrid nagu naised, aga nad suudavad küll sulle mulje jätta, et sinu sooritus oli tasemel, kuigi tegelikult nad lihtsalt sunnivad endast need mõnuhäälitsused ja näoilmed välja. Siis saab vähemalt varsti linade vahelt välja pugeda ja burgerit sööma minna või mida iganes need mehed unistavad.

Seksuoloogia tudeng Léa J. Séguin ja Guelphi ülikooli professor Robin R. Milhausen küsitlesid 230 meest vanuses 18-29 eluaastat ning leidsid, et keskmiselt teesklesid mehed 25% seksuaalvahekordade ajal, et nad kogesid orgasmi.

Lisaks küsis Scary Mommy artikli autor oma meessoost sõprade käest, kas nad on kunagi orgasmi teeselnud ja miks. Tõenäoliselt arvasid juba nende vastused ära, sest neil on samasugused vabandused nagu naistelgi:

“Mõned korrad aastate jooksul, aga mäletan hästi üht kindlat korda, kui see võttis lihtsalt liiga kaua aega ja mul oli kopp ees. Isegi mu küünarnukk juba valutas.“ — Jõe, 35

“Kõigest korra ja see oli alles möödunud aastal. Ma olin nii väsinud, olin eelmisel öösel haige olnud.“ — Tom, 41

“Kord ülikooli ajal, kui olin koos tüdrukuga, keda ma isegi ei teadnud. Mul oli igav ja ma hakkasin erektsiooni kaotama, seega…“ — Damien, 38

Viis ülejäänud meest väitsid, et nad olid teesklemise ajal purjus või teadsid juba ette, et seda ei juhtu niikuinii ega tahtnud oma partnerit vihastada. Sageli oligi põhjus oma partnerile mitte pettumust valmistada ja ta tundeid haavata.

Seega, me oleme tegelikult kõik samasugused. Nemad teesklevad ja meie teeskleme ning seni, kuni kõik seda teavad ning su sekselu ei kannata selle all, pole selles ju midagi halba? Kuidas me saame solvuda, kui me ise seda regulaarselt teeme?

Aga hoidke meeles: sa ei peaks tundma ka häbi, kui ütled talle orgasmi saamata, et kogemus oli ju lõbus ja lähme nüüd magama, et järgmine kord uuesti proovida.

Allikas: Scary Mommy