Kas teadsid, et räni moodustab peaaegu 28% maakoorest.
Kas teadsid, et räni on meie kehas rohkem kui 7 g. Erinevad uuringud on viimase 20 aasta jooksul näidanud, kui oluline on räni inimese biokeemias. Elementaarse räni igapäevane vajadus on hinnanguliselt 40 mg.

Räni on tähtis mineraalaine ja ränihapet on peaaegu kõigis inim- ja loomsetes kudedes, eriti nahas, küüntes, juustes, sidekoes ja luudes.

Milleks on räni vaja?

Ränihappes sisalduv räni toidab sidekudesid ning on vajalik uute rakkude moodustumiseks. See võimaldab meil omada tugevamaid juukseid, küüsi ja tervemat nahka.

Ränivaegusest põhjustatud nõrk sidekude on mitmete enneaegsete vananemise ilmingute põhjuseks. Vanemaks saades on oluliseks probleemiks keha ränihappe varud. Räni teeb juuksed elastseks ja läikivaks, kalduvus juuste väljalangemisele väheneb ja hallid juuksed saavad tagasi oma värvi. Räni parandab küüned, need muutuvad tugevamaks ja vähem rabedaks.
Räni eemaldab organismist kõike, mis sinna ei kuulu. See likvideerib rakkudesse kuhjunud mürgiseid jääkaineid ja teeb seda leebel ja märkamatul viisil vabastades ruumi uute rakkude jaoks. Räni aitab tugevdada luid, kõõluseid ja sidekudesid, loob paindlikkuse ja liikuvuse. Räni aitab ravida huuleherpest ning suulimaskesta põletikke. Arvatakse, et räni aitab kaasa rakkude ainevahetusele hoides ära kortsude tekke, nahkkudede lõtvumise (nt. tselluliit). Soolestikus aitab räni seedetrakti probleemide korral nagu kõhulahtisus, oksendamine, kõhupuhitus, iiveldus, kõrvetiste ja ülehappesuse puhul.

Kust me räni saame?

Aja jooksul muutuvad räni vaeguse tõttu nahk, arterite sidekude, luud ja kõhred hapramateks. Selle vältimiseks tuleks räni varusid pidevalt taastada süües räni sisaldavaid toiduaineid nagu nt. nõges, põldosja, võilill, aedsalat, kurk, avokaado, maasikad. Samas on oluline teada, et räni hävineb toiduainete töötlemisel, seega võib organismis tekkida räni puudus. Et vältida räni vaegust organismis, võib tarvitada regulaarselt räni sisaldavaid toidulisandeid, mis on saadaval apteekides.

Seespidine ilu räni abil

Räniühendid moodustavad hiiglaslikke molekulikomplekse ja kristalle, kuid kahjuks on meie organismil suuri raskusi nende hiidkomplekside imendumisel ning maksimaalne kasu läheb mõnede manustamisviiside puhul kaduma. Imendumise lihtsustamiseks ning molekulide kogunemise vältimiseks soovitatakse kasutada räni kolloidseguna. Kolloidsegus (geelisarnane lahus) on ränihape kindlate protsesside abil ühtlaselt ja hästi jaotunud. Selle tulemuseks on väga hea homogeenne jaotumine ning vähenenud molekulide kogunemine. Väga väiksed ränihappemolekulid läbivad sooleseina kergesti ning meie sidekoesse, keharakkudesse ja eelkõige kiirelt kasvavatesse rakkudesse jõuab piisav kogus räni, mis on oluline näha, juuste ja küünte ehituses.

Silicea — ränigeeliga tooted apteegist!

Original Silicea Balsam — mineraalne ränigeel juustele, nahale ja küüntele! Sisaldab puhast ränioksiidi. Maailma esimene ja enimmüüdud ränigeel aastast 1968! Toodetud Saksamaal.
Lisaaineteta
Gluteeni- ja laktoosivaba
Hea talutavus, organismi poolt hästi omastatav
Kasutamine: võtta 1 mõõtelusikatäis (15 ml) päevas vees, mahlas või jogurtis lahustatuna.
Original Silicea Balsam on saadaval apteekides!

Silicea Seedetraktigeel — kiire ja ohutu abi seedimise probleemidele
Silicea Seedetraktigeel seob haigustekitajaid ja mürke loomulikul teel, soodustades nende väljutamist organismist soolestiku kaudu.
Silicea Seedetrakti geel:
• Kõhulahtisuse, iivelduse, oksendamise, kõhuvalu ja puhul kõhugaaside
• Krooniliste seedehäirete korral nagu kõrvetised ja puhitised
• Hea talutavusega
• Lisaaineteta
Sobib lastele (ka imikutele) ja rasedatele

Uus ja mugav 15X15ml portsjonpakend!
Saadaval apteekides!

Kas teadsid, et huuleohatisest saab kiirelt ja ohutult paraneda ränigeeli (silica gel) abil?

Kiire abi apteegist! Huuleherpese korral aitab väga hästi apteegist saadav Silicea Huuleherpes geel, mis tagab ohutu, kiire ning tõhusa abi ohatise korral!

Looduslikku ränihapet sisaldav Silicea Huuleherpese geel leevendab ohatisega seotud vaevusi juba 1 tunniga. See on üks väheseid tooteid, mis mõjub ohatise igas staadiumis, alates esimesest sügelustundest kuni juba tekkinud villide kuivatamiseks! Räni sisladav geel imab looomulikul teel nakkuse eritise, aitab villi kiiremini kuivatada, kiirendab paranemisprotsessi ja leevendab sügelust. Erinevalt plaastritest tõmbab Silicea Huuleherpese geel haigusetekitaja villist välja mitte ei lükka seda organismi tagasi. Tänu looduslikule koostisele sobib lastele, rasedatele ning imetavatele emadele.

Silicea Huuleherpese geel:
kuivatab villid süstemaatiliselt ja looduslikul viisil juba 1 tunni möödudes.
väldib viiruse edasist levikut
leevendab sügelevat, kõrvetavat ja torkivat tunnet
kiirendab paranemise protsessi
sisaldab 95 % puhast mineraalset ränigeeli
lisaaineteta
ei sisalda toimeainet atsikloviiri (aciclovir)
sobib lastele ja rasedatele

Silicea huuleherpese geel — kiire ja tõhus abi ohatise korral!
Saadaval apteekides!

Jaga
Kommentaarid