Vaja läheb:

Kolmekihilist tordipõhja (pruun)
Niisutamiseks 3-4 sl õunamahla

Täidis:

300 g vaarikaid

Keedukreem:

250 ml piima
3 sl kakaopulbrit
3 sl suhkrut
2 sl maisitärklist
125 g kohupiimapastat
40 g riivitud šokolaadi

1. Eralda tordipõhja kihid üksteisest.

2. Keedukreemi valmistamiseks kuumuta piim. Sega kakaopulber, suhkur ja maisitärklis, lisa piimale ja kuumuta tasasel tulel pidevalt segades kuni segu pakseneb. Lase veel 2 minutit vaikselt podiseda.

3. Lase keedukreemil jahtuda toatemperatuurini. Sega juurde kohupiimapasta, soovi korral maitsesta täiendavalt suhkruga.

4. Aseta tordipõhja alumine kiht serveerimisalusele, niisuta õunamahlaga. Määri peale 3 sl keedukreemi ja kata poole koguse vaarikatega.

5. Aseta peale teine tordipõhi, niisuta õunamahlaga, määri peale 3 sl keedukreemi ja kata ülejäänud vaarikatega.

6. Aseta peale kolmas tordipõhi, niisuta ja kata pealt kui ka külgedelt ülejäänud keedukreemiga.

7. Kaunista riivitud šokolaadiga. Lõika 12 tükiks.