Maitsev banaanijäätis valmib ühest komponendist!

See on sobiv kaalulangetajale laktoosi- ja gluteenivaba maius. Lisaks sellele on see tunduvalt taskukohasem, kui tavalised snäkid ja jäätised.

Viiluta kooritud küpsed banaanid ja pane vähemalt paariks tunniks sügavkülma. Arvesta ühe portsjoni kohta kaks keskmise suurusega banaani. Mikserda saumikseriga külmunud banaaniviilud ühtlaseks massiks. Saadud segu peaks olema siidiselt kreemjas ja selle mikserdamine võtab aega kõige rohkem üks minut.

Et banaanijäätist enda maitsele huvitavamaks teha, võib sellele peale mikserdamist lisada veidi kaneeli, röstitud mandlilaaste, marju või miks mitte tumeda šokolaadi tükke.

Tervisliku jäätise valmistamine on parim viis ära kasutada seisma jäänud küpsed banaanid. See magustoit üllatab nii väikeseid kui ka suuri jäätisesõpru!

Allikas: Erikorgu.ee