Dinner in the Sky suvine magustoit

Šokolaadipuru

20 g võid
40 g suhkrut
20 g kakaopulbrit
40 g nisujahu
Sega kõik komponendid taignaks ja pane külmikusse. Kui taigen on tahkunud, riivi see suure riiviga pannile. Küpseta puru ahjus 180oC 10-20 minutit.

Mangopüree

120 g mangopüreed

Mangopüree võid ise püreestada küpsetest mangodest või osta valmis kujul.

Kookoskreem

6 munakollast
310 ml vahukoort (35%)
230 ml kookospiima
90 g suhkrut
1 vanillikaun või vanillisuhkrut maitse järgi
Pane vahukoor ja kookospiim potti ning lisa suhkur ja vanilli. Soojenda segu keemiseni ning tõsta tulelt ära. Eralda munakollased ja sega vahukoore ja kookospiima hulka. Küpseta kreemi veevannil kuni see pakseneb.

Kohvisiirup

100 ml valmis kohvi
80 g suhkrut
Sega kohv suhkruga ja pane keema. Sega aegajalt kuni siirup hakkab paksenema. Seejärel serveeri soojalt kookoskreemi peale.

Kaunistamiseks

värskeid marju
münti

Serveerimine

Alusta magustoidu serveerimist šokolaadipurust, mis käib purgi või magustoidukausi põhja. Selle peale pane mangopüree, siis kookoskreem ja kõige peale kohvisiirup. Kaunista mündi ja värskete marjadega ning lase heal maitsta!