Apelsinikook ehk valekohupiimakook

Põhi:
3 dl mandlijahu
2 tl vedelat mett
50 g võid
2 dl apelsinimahla
1 dl sidrunimahla
4 muna
75 g mett

Täidis:
2 dl apelsinimahla
1 dl sidrunimahla
4 muna
75 g mett

Näpi mandlijahu, mesi ja või kätega ühtlaseks tainaks. Suru mass koogivormi (26 x 18 cm) põhjale. Täidise valmistamiseks mikserda kõik komponendid ühtlaseks ja vala segu vormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 35 minutit.
Retsept on pärit Ragne Värki uuest raamatust "Paleo. Patuvabad koogid ja magustoidud."
Maitsvad, erilised, lihtsad ja mis kõige tähtsam – täiesti patuvabad. Pole vahet, kas valid koduse õunakoogi, mahlase brownie, kreemise juustukoogi või pisut uhkeldava datlikreemiga šokolaadikoogi – need kõik on tervislikud paleokoogid ilma laktoosi, gluteeni ja suhkruta! Üle 50 ahvatluse koos kaunite piltidega, lisaks targad nõuanded, kuidas patuvabu kooke teha saad.