RETSEPTID verivorsti kõrvale: hapukapsapüree ja kõrvitsakreem



Verivorstid
VerivorstidFoto: Ilmar Saabas

Kohvik Markofka perenaine Inga Paenurm jagab retsepte, mis sobivad ideaalselt verivorsti kõrvale. Pohlamoos on nagunii kohustuslik, aga kõrvitsast ja hapukapsast saab teha midagi täitsa uut!

Hapukapsapüree

0,5 pakki
 taluvõid
1 purk Põltsamaa Kodust praekapsast

Pane kapsas vähese veega keema, lisa või ja maitsesta vastavalt soovile. Kui kapsas on pehme, aseta blenderisse ja püreeri.

Kõrvitsakreem

1 purk Felixi Magusaid kõrvitsakuubikuid
300 g kohupiimapasta
t
100 g vahukoor
t
2 spl suhkrut
2 spl kama


Aseta kõrvits ilma vedelikuta blenderisse ja püreeri ühtlaseks massiks.
Vahusta kohupiim ja lisa sinna juurde vähehaaval vahukoor ja suhkur. Kui kreem on valmis lisa kama ja püreeritud kõrvits, sega õrnalt kokku ja serveeri koos koogikesega.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare