Miks valida peo pidamiseks just aiapaviljon?

Aiapaviljon on suurepärane lahendus kauni ja võluva peokoha loomiseks. Väga paljud on avastanud, et polegi tarvis rentida kallist kohta tähtsate sündmuste tähistamiseks. Piisab ka olemasolev aiamaja kaunisse korda sättida. Nii on võimalik tähistada suisa pulmi, mil pärast laulatust külalised oma kaunisse aeda palud. Rääkimata laste sünnipäevadest või ristsetest. Kui soovite kaunist suveaega õues nautida, siis miks mitte kutsuda külalised oma kaunisse aeda, kus neid ootamas kenasti kaunistatud aiamaja või paviljon.

Lisaks pakub aiamajake suurepäraselt kaitset päikese ja vihma eest, mis sageli Eesti aiapidudele saatuslikuks saavad. Eriti tore on aiamajakeses tähistada ka saabuvat 1. septembrit, mis kohe-kohe ukse ees. Koolialguse pidu ei saa segada ei vihm ega kõrvetav päike.

Mida tuleks aiamajakeses pidu korraldades arvesse võtta?

Kui olete otsustanud mõne tähtsa peo just oma aiamajakeses või aiapaviljonis pidada, siis tuleks arvestada mõndade lihtsate aspektidega, mis võimaldavad Sul korraldada meeldejääva õhtu kõikidele külalistele.

  • Esmalt tuleks kindlaks teha külaliste arv. Sellest oleneb, kui suure aiapaviljoni endale soetama peaks. Parem on valida võimalikult suur ja avar aiamajake, mida oleks lihtne vajadusel ka ühest kohast teise liigutada.
  • Lisaks aiamajakesele läheb tarvis ka dekoratsioone, aiamööblit, toidunõusid ja loomulikult maitsvaid roogasid. Nimekirjad kõigest vajaminevast võiks juba varakult paberile sättida.
  • Kui korraldad tähtsat pidu, kuhu külalised tulevad uhkete riietega, siis ära unusta neile mainida, et pidu toimub värskes õhus muru peal. See kehtib eriti naiste puhul, kes sellisel juhul võtaksid endale lisaks kõrgetele kontsadele ka mugavamad ja madalamad jalatsid kaasa, millega mõnus pikk õhtu pehmel murul veeta.
Jaga
Kommentaarid