Figuurisõbrad soovitavad:

  • Plaanige jõuluajaks jalutuskäike koos perega värskes õhus. Tehke valmis marsruudid, mille teele jääks mõni vaatamisväärsus, park, mets või midagi mud, mis pakub ka avastamisrõõmu. Naastes tunnete kõik end värskete ja reibastena ning olete saanud juurde uut energiat.

  • Kaasa õhtusöögi ettevalmistusi tehes köögitoimkonda oma pere nooremaid ja vanemaid. Koos tegutsemine toob lusti ja loob suuremat ühtsustunnet — nii hoolitsed oma pereliikmete eest, hoides neid tegevuses ja liikumises.

  • Võtke ette käik kalmistule, et kadunud sugulastele ja lähedastele küünal süüdata. See annab hingerahu terveks õhtuks ja hea energiadoosi värskest õhust ja füüsiliselt liikumisest.

  • Kui olete valmistanud suurema koguse piparkooke, jagage neid maitsvaid küpsetisi oma naabrite või tuttavatega, kelle juurde jalutades saate taaskord värsket õhku, pisut liikuda ja häid jõulusoove edastada.

Selleks, et muuta tänavused jõulud tervislikumaks ja figuurisõbralikumaks, loobumata maitsvatest jõulutoitudest, kasutage oma vaba aega võimalikult palju liikumiseks värskes õhus, vaatamata ilmataadi kavatsustele.

Loe ka: