Ära pinguta üle: Ära saada snäppe KÕIGEST, mida sa teed. Ei ole põnev vaadata, kuidas sa teleka ees diivamil istud.Kui su elu on igav ja sa teed igavaid asju, siis ei muutu ühtäkki elu põnevamaks sellest, et sa oma jalgadest pilte teed ja teistele saadad.

Ole loominguline: Ära saada sama snäppi iga päev. Sa saatsid juba eile ja üleeile pildi oma hommikusöögilauast, treeningsaalist. Tee midagi uut!

Filtrikasutus: Palun äa pinguta filtri kasutamisega üle! Vähemalt mitte "koera-filtriga". Tegelikult ei ole ju sugugi lõbus vaadata, kuidas keegi kaheksa sekundit keelt suust välja ajab?

Ära kasuta snapchat´i kui sa oled autoroolis: Me ei pea seda ju tegelikult rõhutama? Kindel "ei" mobiilikasutisele autoroolis!

Spoiler: ÄRA saada snäppe seriaalist vüi filmist. SINUL võib põneva olla, aga teiste jaoks võid sa lemmikseriaali ära rikkuda kui lõpu "ära räägid".

Alasti pildid: Snapchat ei tähenda, et pildid kaovad. Ühel või teisel mole jäävad pildid üles internetiavarustesse ja kõik näevad

Ekraanitõmmis: Ära tee snapchat´ist ekraanitõmmist. Kirjutamata reegel!

Konsert: Me teame kõik kui kihvt võib kontserdil olla, aga need, kes seal kohapeal pole, ei saa läbi sinu videote sama tunnet kogeda. Piisab 1-2 videost! Jäta ülejäänud 18 saatmata!

WC: Tualetis tehtud piltide ja videote vastuvtmine on lihtsalt kummaline.

Must taust: Must taust ja palju teksti? SMS-i saatmisest oled kuulnud?

Kümme sekundit: Kümme sekundit on liiiiiiiiga pikk aeg üheks snäpiks.

Allikas: Side2.no