Kohalikud ja suvesaarlased ei ole rahul sellega, kuidas Prangli saarel turismi teenust pakkuv Prangli Travel laevapileteid broneerib, nii et tegelikult pooltühjad laevad kogu aeg broneeritud on.
Nimelt olla probleem selles, et Prangli Travel broneerib potentsiaalsete turistide jaoks kohalikul praamlaeval Wrangö nii palju pileteid, et Prangli elanikud ei saa saare ja mandri vahel liikuma. Sama probleem on ka suvesaarlastel, kes nädalavahetuseks tahavad saarele puhkama minna. "Laevapileteid on kogu aeg välja müüdud," räägib üks kohalik. "24 tundi enne praami väljumist lastakse vabad piletid küll uuesti müüki, kuid tavaturist seda ei tea. Suvel ei planeerita oma puhkusi 24 tundi ette, vaid nädalaid ja nii on selleks hetkeks kui piletid uuesti müügil, inimeste mõtted ammu mujal."
Kui eelmine lugeja kurtis selle üle, et ebaviisakaid turiste tuleb saarele liiga palju ja nad ei oska käituda, siis selle saare elanikud leiavad, et Prangli Traveli tegevus rikub nende võimalusi suvel teenida. Teadupärast on turism just see, mis suvel kohalikele tulu toob. "Nüüd aga tundub, et vaid Prangli Travel valitseb saarel," kirub kohalik elanik. "Selline piletite broneerimisesüsteem on ebaaus!"