Lõhe ei ole mitte ainult aminohapete rikas, vaid sisaldab ka kasulikke omega-3 rasvhappeid, mis takistavad põletike teket ning annavad nahale kauni tooni ning läike.

Tumerohelised aedviljad nagu kurk ja spinat on rikkad antioksüdantide poolest, mis kaitsevad naharakke ning aitavad nahal niiskust hoida.

Kantaluubid ja marjad sisaldavad samasugust toitainete ja antioksüdantide konsentratsiooni nagu teised puuviljad, kuid erinevalt õunast, banaanist ja apelsinist, ei tõsta kantaluubid veresuhkru taset järsult kõrgemale. Kiire veresuhkru taseme tõus võib kahjustada naharakkude rakuseinu. Puuviljad ei ole nahale kahjulikud, kuid kantaluubid ja marjad on paremad.

Vitamiinid C ja E on antioksüdandid, kaitstes vabade radikaalide eest, mis võivad nahka kahjustada. Need vitamiinid kaitsevad ka UVB-kiirte eest. Rikkalikult C-vitamiini leidub tsitruselistes, kiivis, maasikates ning mustsõstardes. E-vitamiini leiad pähklitest, mandlitest, rohelistest lehttaimedest ning taimsetest õlidest.

A-vitamiin on hädavajalik naharaku uuenemiseks. Seda leidub loomsetes allikates, nagu muna, liha, tuunikala, piim, või ning siseelundid.

B-vitamiin, eriti biotiin (B7) ja niatsiin (B3), aitab nahal siduda ning säilitada niiskust, kaitstes seda ühtlasi põletiku eest. Biotiini on maksas, kalas, munas ja piimas. Niatsiini leiad peamiselt nisukliidest, avokaadost, datlitest, kibuvitsast ning ploomist.

K-vitamiin tugevdab veresooni ning vähendab tumedaid ringe silmade all. K-vitamiini sisaldavad tumerohelised aedviljad, näiteks brokoli.

Seleen kaitseb nahka UVA- ja UVB-kiirte eest. Kala, mereannid, parapähklid ning põdraliha sisaldavad palju seleeni.

Raud moodustatab koos tsingi ja C-vitamiiniga nahale eluks vajalikku elastiini, mis hoiab naha pinges. Rauda leidub mereandides, siseelundites, pähklites ning rosinates. Tsinki on palju kanas, ubades ning teatud täisteratoodetes.

Rasvhapped nagu omega-3 ja omega-6 takistavad põletikke ning aitavad nahal sälitada niiskustasakaalu. Rasvane kala, pähklid ja linaseemneõli sisaldavad omega-3 rasvhappeid. Omega-6 rasvhappeid leidub peamiselt seemnetes ning taimsetes õlides nagu rapsi-, maisi- ja sojaõli.