Daami viimase aja kiuslikumad hetked on õnneks füüsilisemat laadi. Naisele lihtsalt meeldib keset südalinna mulle näpuga ribide vahele susata! Ja ta teab ülihästi, kui väga ma kõdi kardan. Kartmine on leebe väljend, kuna üle terve Raekoja platsi kõlab oma tõru kaotaunud Jääaja orava Scrati „njäääääääää!!!“, kui südamedaam oma virsikuroosa küüne mulle kuskile neljanda ja viienda roide vahele suskab. Ise veel ülimalt rahuloleval ilmel manitsedes mind viisakaks jäämisele. Ma püüdvat liigselt möödujate tähelepanu. Inimestele jäävat mu nägu ja ebaloomulik röögatus meelde. Ahsoo siis.

Järgmine terror saabub, kui läheme ratastel sõites oma kogunenud talvepekki maha uhama. Algab kõik sulnilt ning paljulubavalt. Õrn olevus saabub, vabandab korratu väljanägemise pärast. Vaidlen vastu, et õrn olevus näeb absoluutselt hurmav välja ja võime linnatiirule mööda Tartut asuda. Edukalt möödub esialgne vaidluski, kes ees sõidab. Tema tahtvat minu pepsi rohkem vaadata ja nii ma siis uhkelt nagu märtsijänes ta ees vokki väntangi. Esimene hirmunorsatus mu huultelt saabub siis, kui tagant jälgija otsustab sõita müstilise veotandemina. Naine võtab julmalt mu õlast kinni ja meie hirmkalliste ratasete lenksud peaaegu puutuvad kokku. Röögatan taaskord üle terve Taaralinna ja tema vaid kihistab mõnust! Minul on surm ja muud õudused silme ees ja temal on nii lõbus! Sellega naishing ei piirdu ja ühel hetkel leiab, et ma olen selle põneva tandemsõiduga liiga harjunud ja tahab mul käest kinni hoides sõitma hakata. Ei, ja kindel ei selle peale. Minu käed püsivad minu ratta lenksu küljes nagu oleks vanajumal ise need sinna liiminud. Naine teatab selle peale, et kesklinnas edaspidi ta niisama mul käest kinni hoida ei kavatse. Kius, konkreetne kius on selle asja nimi.

Ja isegi flirtida ei saa ma tema silme all ilma tagajärgedeta! Viimane kord väljas süües uurisin teenindajalt, kuhu täpsemalt lasen järgmise musta täidetud siluett tätoveeringu teha. Südamedaam muudkui vaatas pealt, kuidas ma seal oma hambumust ja silmsidet parimal moel presenteerisin ja põrmustas mu hiljem ainsa lausega. Ja see lause kõlas nii, et ega temagi puhas pole, kui asi flirti puutub.

Tundsin, kuidas vasak silmalaug värisema hakkas ja kogu fun asjast hetkega Kirby tolmuimeja kindlusega minema imeti. Mis suhtes — naine flirdib ja veel tunnistab seda mulle? Ma pole elu sees nii kiuslikku naist näinud! Ja tundub, et midagi toimub väga õiges suunas, sest lisaks rattalenksudele on mu käed ka tema külge superliimiga liimitud.