Vastupidavad ja head saapad nõuavad sageli suuremat investeeringut. Võimalusel võiksid endale valida nahast saapad, mida täiustab naturaalne karusnahk. Kunstnahk kulub tunduvalt kiiremini ega hoia jalgu soojas. Peale selle hakkab jalg kunstnahast valmistatud saabastes kiiremini higistama, kuna sellistel saabastel ei ole õhu läbilaskevõimet. Seetõttu on paljud kvaliteetsed jalatsid valmistatud just lambanahast, mis on ühtlasi pehme ja õrn ning hoiab ka jalad sooja ja kuivana.

Saapaid valides võiksid meeles pidada, et tavakaupluste valik on tihtipeale väga kesine. Seetõttu võib samade saabastega käijaid olla su kodulinnas kümneid. Selle vältimiseks tasub valida saapad mõnest e-poest. E-poed on muutunud äärmiselt populaarseks just tänu laiale tootevalikule ning seetõttu leiad sealt ka uusi põnevaid tootjaid ja nende suurepäraseid mudeleid.

Sageli kardavad inimesed e-poodidest saapaid osta, kuna ei ole kindlad, kas tellitud saapad ikka vastavad suurusele. See hirm on aga üleliigne, kuna e-poodides on toodud väga põhjalikud suurustabelid. Peale selle on võimalik eelnevalt saabaste sisetallamõõte uurida. Ole oma valikus põhjalik ja võid kindel olla, et leiad saapad, mis vastavad suurusele.

E-poodidesse on võimalik mittesobilik kaup tagastada. Seega on sinu õigused igakülgselt kaitstud. Sul on võimalik oma raha tagasi saada või saapad teiste vastu vahetada. Ettevaatlik tuleb olla aga välismaiste e-poodidega, kelle taust võib olla kahtlane. Kõige usaldusväärsemad on alati kodumaised e-poed, kes ostavad kauba tagasi või saadavad sulle soovi korral teise sobilikuma paari saapaid.

Saapaid ei tasu kunagi soetada spontaanselt. Pigem vali põhjalikumalt ja kvaliteetsed saapad, sest nii on mitu talve mureta. Samuti ära vali saapaid moest lähtuvalt. Mood muutub iga aastaga ja järgmisel hooajal ei pruugi eelmise hooaja saapad sulle enam meeldida. Sea prioriteediks praktilisus ja mugavus ning teiseks väljanägemine. Kui soetad ilusad saapad, mis ei istu jalas mugavalt, võid kindel olla, et aja möödudes viskad need kapinurka ja pead siiski taas uued saapad soetama. Talvesaabaste esmane ülesanne on jalad sooja ja kuivana hoida, mistõttu on tähtis nendesse investeerida. Vali kvaliteetsed jalatsid, mis teenivad sind mitu hooaega ausalt ja hästi.

Jaga
Kommentaarid