Jaga seda kingisoovitust Facebookis kolme sõbra või lähedasega, kes sinu arvates just sellist digitarka jõulukinki vääriksid, lisa #kingikalender #digitark ning su armas jõulusoov võibki tõeks saada! Kui oled Instagrami-fänn, postita @Sõbrale, kelleta ei saa, hoopis armas videotervitus, lisa #kingikalender #digitark ning jää ootama häid uudiseid jõuluvanalt. Kõike seda võid teha ka Twitteris. Jõuluimesid ju juhtub!

Selle arvuti headeks omadusteks on kiire viienda generatsiooni Intel Core i5-5200U protsessor, mis tagab arvuti hea funktsioneerimise. Abiks on ka rohkelt põhimälu (16GB), mis aitab kaasa arvuti kiiremaks toimetamiseks.

Tõeliselt palju salvestusmahtu (1TB) kõvakettal, et saaks eluks vajalikke faile salvestada. Võib öelda, et see on meelelahutuseks mõeldud arvuti, kiire ja usaldusväärne.

15,6’’ ekraaniga Lenovo sülearvutil on operatsioonisüsteem Microsoft Windows 10 Home, kiire USB 3.0 liides ja rootsi asetusega klaviatuur.

Tootega saab kaasa ka 50 GB mobiilset internetti ning soodsatel tingimustel ka eestikeelse Microsoft Office 365 Personal (32-bit/x64).

EMT ja Elioni kliendihind 699–718,90 €

Kuidas võita just see kingisoovitus sõbrale jõulukingiks?

See on lihtne. Mine Digitark.ee/kingikalender, vali toode ja kliki Share/Jaga, postita sotsiaalmeedias #kingikalender #digitark oma kolmele sõbrale, ja üks neist võibki saada jõuluimest puudutatud ning võita Digitargalt uhke jõulukingi!

  • Vali Digitarga kingikalendri lehelt üks meelepärane kingisoovitus, kliki Share/Jaga, lisa (tag-i) kolm sõpra, teemaviide #kingikalender #digitark ja jää ootama tulemusi.
  • Jaga sõbrale Instagramis oma jõulutervitust — fotot või videot –, lisa teemaviide #kingikalender #digitark ja info, mis toodet sa tahaksid just talle jõulukingiks ning miks, ja jää ootama tulemusi.
  • Kõike seda võid teha ka Twitteris.

Digitarga jõuluvana loosib kolm jõulukinki välja 24. detsembri keskpäeval!

Tutvu kingisoovitusega lähemalt EMT ja Elioni e-poes:

Tutvu lähemalt ka toote tehniliste andmetega ning sarnaste või kingisoovitusega kokku sobivate toodetega EMT ja Elioni e-poes — telefonid, arvutid, telerid, kaamerad, heliseadmed, spordi ja vaba aja ning teenuste seadmed ning nädalapakkumised!

Osalemise tingimused. Tehnoloogiaportaal Digitark (digitark.ee/kingikalender ja Digitark.ee/календарь-подарков, Eesti Telekom) loosib 24. detsembril välja kõikide nende inimeste vahel, kes on kasutanud Facebooki ja/või Instagrami postitustes ajavahemikus 1.–24. detsember 2015 kell 10:00 teemaviidet ehk hashtag-i #kingikalender #digitark, kolm auhinda (kingikalendris tutvustatud toodete hulgast) ja edastab võitnud postitustest märgitud ühele sõbrale (loosi tahtel) jõululaupäeval, 24. detsembril auhinna jõulukingina kulleriga ka kätte. Tutvu kampaania tingimustega lähemalt Digitark.ee/kingikalender

Jaga
Kommentaarid