Uus juuksevärv
Isegi kui su juuksur on maailma parim, ära muuda oma juuksevärvi nädal-paar enne pulmi. Iial ei või teada, milline on lõpptulemus.

Alkoholiga liialdamine
Selles leidub tohutult kaloreid, mis kogunevad lõpuks rasvana su kõhule ja puusadele. Ja, nagu öeldakse: see pole loomulikult veel kõik! Siidri- ja veinijoomisega saad endale kottis silmaalused ja pundunud näo, mida “kaunistavad” punased vistrikud.

Spreipäevitus
Kindlasti on spreipäevitus nahasõbralikum kui solaariumi oma, kuid see võib peale jääda väga ebaühtlaselt, kuluda koledasti maha või olla hoopis vale tooni. Pealekauba on suur oht, et see määrib su valge kleidi ära.

Meigiga eksperimenteerimine
Pruudid satuvad viimasel minutil sageli paanikasse ning arvavad, et neil on kas liiga palju või vähe meiki peal. Seega tasuks katsetada jumestaja juures vähemalt kolme erinevat jumestust. Nii näed, milline sulle kõige paremini sobib.

Paastumine
Paastumine, kuigi see on väga ekstreemne, võib kõne alla tulla minimaalselt kuu aega enne pulmi. Kindlasti mitte vahetult enne tähtsat päeva, sest sul on vaja energiat, et terve pulmaralli vastu pidada.

Paastumine muudab su nõrgaks ja näljaseks. Sellisena oled sa avatavasti ka tige, seega ei maksa taoliste asjadega vahetult enne pulmapäeva riskida. Toitu tervislikult ja keskendu köögiviljadele ning joo piisavalt vett, et tähtsündmusel kena välja näha.

Uued nahahooldusvahendid
Jää truuks oma vanadele nahahooldustoodetele. Kuu enne pulmi ära vaheta oma näo- või keha, meigieemaldit, šampooni ega deodoranti. Uued tooted võivad tekitada allergiat, vistrikke või muid nahahäireid, mille paranemine võib aega võtta.

Unetus
Enne pulmi on tegemist küll ja veel, kuid sa ei tohi jätta und unarusse. Jäta meelde, et sa pead saama vähemalt kaheksa tundi korralikku und igal ööl, et olla puhanud, värske ja särav. Kui kohustused kasvavad üle pea, delegeeri osa neist edasi.

Liiga palju kohvi
Kofeiin on võimas erguti, mille mõju kestab kuni seitse tundi, ärritades neerupealiseid ja takistades magamajäämist. Ära joo rohkem kohvi kui tavaliselt, sest kofeiin viib kehast vee välja, mistõttu näed lõpuks välja närtsinud.

Allikas: Huffington Post