Selle kohta on üks hea uudis, üks halb uudis ja veel üks hea uudis. On tõsi, et mehe suguti pikkus pole enamikule naistele eriline teema. Tegelikult on tupp erutunud olekus tavaliselt ainult umbes 10 cm pikk ja keskmise kõvastunud peenise pikkus on 13-15 cm, nii et võid ise arvutada. Seevastu peenise ümbermõõdu (või laiusega) on teine lugu. Neile, kes muretsevad selle pärast, et nad ei anna mõõtu välja, on mõned nõuanded, mis aitavad muuta suguelu keskpärasest erakordseks.

Roosa nupp

Kõigepealt räägime kliitorist. Enamik inimesi teab seda häbememokkade ülaotsas paiknevat roosat nupukest. See on ülimalt tundlik ning seda katab väike nahariba, mis asub seal, kus häbememokkade otsad kokku saavad. Aga tegelikult on kõdisti märksa suurem kui selle nähtav ja katsutav osa. Kliitori kuju meenutab tagurpidi pööratud V tähte. Selle harud (crura) ulatuvad häbemeluu alla ning selle pikendused paiknevad tupeava mõlemal küljel. Kõdisti ise koosneb üleni käsnjast koest, mis erutuse korral verega täitub.

Tervishoiuteadlane Emily Nagoski ütleb oma raamatus „Good in Bed Guide to Female Orgasms” (voodioskuste teejuht naise orgasmide juurde): „Suuruse poolest on see keskmiselt vaid üks kaheksandik peenisest, aga ometi on selles peaaegu kaks korda rohkem närvilõpmeid — see on ainus inimese elund, millel pole muud ülesannet peale naudingu pakkumise.”

Peenise läbimõõdu tähtsus

Laiem peenis avaldab kõdisti küljepikendustele rohkem survet, mis tekitab tupeava juures nauditava täidetuse tunde. Mõned teadlased on märkinud, et see täidetuse tunne on ka psühholoogiliselt meeldiv. Laiem suguti mõjub ka häbememokkadele tugevama jõuga, tekitades kõdistit katva nahariba juures rohkem venitust ja liikumist. Lisaks ümbritsevatele kudedele stimuleeritakse nii veel täiendavalt ka kliitorit. Erutussignaale edastav pudendaalnärv läbib tervet häbet, sealhulgas häbememokki, kõdistit ja tupe alumist kolmandikku. Mida suurem on kokkupuutepind nende aladega, seda rohkem signaale närv edasi saadab. Laiem peenis täpselt seda võimaldabki.

Keskmise kõvastunud suguti ümbermõõt on umbes 10 cm (siinkohal võid mõõdulindi järele joosta). Ent kõik mehed saavad kasutada teatud võtteid, mis jätavad naisele mulje laiemast peenisest. Esiteks võib tõugete ajal teha väikeseid ringjaid liigutusi. Nii surub peenisetüvi rohkem tupeava külgede vastu, tekitades seal täiendavat survet ja pinget.

Lisaks võib valida sellise sisenemisnurga, mis avaldab rohkem survet häbememokkade kidale ehk sellele kohale, kus neist moodustub väike V täht. Samuti aitab see kaasa häbememokkade sikutamisele ja vaagnalihaste venitamisele. Kui tahad proovida midagi uut, võid appi võtta sõrmi või kasutada sugutiümbrist.

Seega kokkuvõtteks on mõõtudest olenemata alati võimalik naist rahuldada.

Orgasmi teesklemise tundemärgid

Kas sul on põhjust arvata, et su naine või tüdruksõber teeskleb orgasmi? Või usud, et see toimub ainult mõnes teises magamistoas? Kui nii, siis võta teadmiseks, et hiljuti avaldatud seksuaaltervise ja ‑käitumise uuringu kohaselt arvas 85% meestest, et nende partner sai viimase vahekorra ajal orgasmi, samas kui ainult 64% naistest väitis, et nad ka tegelikult said orgasmi. Seega suur hulk naisi teeskleb nii, et nende partner seda ei märkagi.

Miks naised orgasmi teesklevad?

„Leidke mulle naisteajakiri, mille pealkirjad ei karju pidevalt sellest, et iga naine peaks vahekorras alati kogema 764 erinevat orgasmiliiki,” kirjutab tervishoiuspetsialist Emily Nagoski oma raamatus „Good in Bed Guide to Female Orgasms” (voodioskuste teejuht naise orgasmide juurde). „Tegelikus argipäevas pole see kaugeltki nii: stress, depressioon, ärevus, kehakuvand, sooritushirm (ka naistel esineb seda), unevaegus, kiirustamine (keskmiselt kulub naistel orgasmini jõudmiseks 10-30 minutit) — kõik need segavad orgasmi saamist. Nii et mõnikord naised teesklevad seda.”

Kuidas ehtsat ära tunda?

Kõige parem viis teada saada, kas naine teeskleb, on õppida ära tundma ehtsat orgasmi. Erutuse märgid ilmnevad kogu seksuaalse reaktsiooni protsessis, eriti aga vahetult orgasmieelsel etapil.

Millised need märgid siis on? Kuidas aru saada, millal ta on orgasmile lähedal? Targad mehed on selle küsimuse üle ammustest aegadest pead murdnud ning raamatus „The Tao of Love and Sex” (armastuse ja seksi tao) vahendab Jolan Chang meile taoismi õpetaja Wu Hsieni kirjeldust „naise erutuse tundemärkidest”:

„Ta käed on kuumad ja alakõht soe ning samal ajal muutub ta kõne segaseks. Ta näol on ilme, nagu oleks ta nõiutud, ta keha on pehme nagu tarretis ja jäsemed lõdvad. Ta keelealune on kuivaks tõmbunud.”

Isegi kui tänapäeva mees ei pruugi märgata, kas partneri „keelealune on kuivaks tõmbunud”, on tal lihtne tähele panna:

• hingamise kiirenemist,
• kehatemperatuuri tõusu ja südame löögisageduse kasvu,
• suurt pinget lihastes (hüpertoonus),
• kõhulihaste pinguldumist,
• vaagnapõhja lihaste tukslemist ja vaagnapiirkonna üldist kokkutõmbumist.

Kui naise seksuaalne pinge orgasmiga vallandub, toimub tupes ja emakas 10-15 kokkutõmmet, millest igaüks kestab umbes 0,8 sekundit. Lisaks võib ka päraku sulgurlihas kaks kuni viis korda kokku tõmbuda. Suguelundite ja päraku selliste kokkutõmmetega kaasneb veel paljude muude lihaste spasmiline pinguldumine ja lõtvumine näiteks kätes jalgades, kaelas ja näos. Isegi ta varbad võivad ettepoole konksu tõmbuda.

Teeskluse äratundmine

Kuigi paljud naised suudavad orgasmi tunnuseid, kaasa arvatud vaagnapõhja lihaste kokkutõmbeid järele teha, ei ole eriti tõenäoline, et ta suudaks teha 8-10 sellist kokkutõmmet vähem kui 20 sekundi jooksul, eriti koos kõigi ülejäänud nähtavate tunnustega.

Tegelikult aga teab enamik naisi, et neil ei ole vaja etendada orgasmi täpset koopiat, vaid piisab paarist pornofilmidele omasest elemendist, mis suure tõenäosusega mehe ära petavad ja tema eneseuhkust kõditavad: rohkesti häälitsusi ja ägedaid liigutusi, mis lõppkokkuvõttes pole muud kui suitsukate. Just kõvahäälsed visklejad on väga sageli need, kes teesklevad.

Meie teame, et orgasm ei teki tühjalt kohalt. See on pika lause lõppu pandav hüüumärk. Kui naudingu finaal näib saabuvat teenimatult vähese vaevaga või eimillestki, siis on väga tõenäoline, et tegelikult seda ei saabunudki.

LOE KA:


Allikas: mees.eu