Tagasihoidlikkus on minu selle suve märksõnaks. Oma kõhubeebit oodates arvatavasti ekstreemsetesse asjadesse ei roni kuid sellegipoolest natukene kodust eemalolekut luban endale siiski. Arvatavasti saab soojade ilmade saabudes ära käidud väikese alla kaheaastase tütrega mere ääres. See oleks tema esimene kokkupuude suurema veekoguga ning ma tean juba ette, et see paneks teda imestama, kui suur ja lõbus võib üks maailm olla.Praegu on ta veel harjunud mängima vannis ja kopsikutega, kuid sellist imelist pilti nähes ta mitte ei kõnniks enam, vaid tuhiseks oma väikeste varbakestega selle vahuse veepiiri poole.

Kuna endal on kõhuke kasvanud juba ning tihti kipub väsimus kallale, siis tahaks endale lubada ühe korralikku uinutava massaaži kusagil salongis. Mehe unistus on muidugi  forellipüük ilusal jõekaldal kaldal ning kui selle sobiva koha leiame, kaome terveks päevaks kummikutega heinamaale õnged, näpus. Mehele tahaksin üllatuseks teha omaette olemise pikniku, kus saame nautida küpseid puuvilju ja magusat punast veini. See oleks selline olemine,  kus me lihtsalt lamaksime tekil ning räägiksime asjadest. Oodata on veel telkimist öise tähistaeva all. Taevast on maakodus on jumalik vaadata. Grillimine minu vanematega. Ilmselgelt on neid pisikesi õnnelikuks tegevaid asju palju.

Ma näen kuidas minu pisikene printsess kasvab ja areneb. Ma ise kasvan koos oma perega ning ma ei oskaks midagi suuremat tahta. See on minu pisikene suvi, täis ootamatusi, üllatusi, kuuma kakaod, häid raamatuid, tantsu ja naeru. Ning ma olen selle eest tänulik.

Alguses arvasin, et armastus on tunne mis püsib tugev vaid suhte alguses, kuid olen hakanud märkama, et igapäevased pisikesed asjad panevad meid uuesti armuma ja end hästi tundma. Just seda ma tahangi. Minevikus oli piisavalt ekstreemsust ja julgust. Las nüüd tulla aeg, kus ma saan täielikult pühenduda oma perele ja sündivale lapsele. Saan olla pereema, kes hoolitseb kodu eest, pakub oma lastele lõbusaid ja õpetlikke tegevusi ning mõnel pärastlõunal ehk küpsetaksin isegi rabarberikooki. Ja kui pereisa töölt koju naaseb, saame kõik üheskoos diivanil lösutada ja üksteist naerma ajada.

Siirad ja lihtsad ootused juuli ja augustikuule, midagi, mis on käegakatsutav.