Tegemist ei ole mingi dieediga, vaid lihtsa viisiga toituda tervislikult ning jõuda normaalkaaluni. Ning seda kogu eluks.

Siit sulle kiirstardiks 8 lihtsat nippi.

  1. Ära serveeri toitu suurtes kaussides lauale, vaid tõsta toit kohe pliidi juures taldrikule ning ära enam juurde tõsta.

  2. Kui sa ei ole varem palju treeninud, on kõige parem algus kiired jalutuskäigud. Need mõjuvad sinu kaalulangusele väga hästi.

  3. Oluline on süüa regulaarselt, siis on veresuhkru tase ühtlane ning sa ei muutu söögikordade vahel väga näljaseks.

  4. Kui sul on raske spordiklubisse minna, siis osta omale treeningvideo või vaata internetist ning treeni ise kodus.

  5. Kirjuta omale nimekiri 10 eelisest, mida kaalulangus sulle annab. Pane see omale nähtavale kohale, nii näed neid punkte kogu aeg ning see aitab hoida motivatsiooni üleval.

  6. Väldi magusaid jooke nagu karastusjoogid, mahlad, morsid. Joo selle asemel vett, gaseeritud vett või apelsini-laimi-maitsetaimedega vett.

  7. Sea omale vahe-eesmärgid ning premeeri end iga saavutatud vahe-eesmärgi puhul. Preemiaks sea midagi, mida tõesti igatsed, olgu selleks siis mingi iluteenus, uued treeningriided või kaunis suvekleit.

  8. Eelista toitu, mida võid süüa suures koguses, ilma et see palju kaloreid annaks. Näiteks kiudaineterikas toit nagu köögiviljad ja juurviljad.