Tartu Toidu- ja Veinifestival toimub sel aastal esmakordselt 3-päevasena. Mitmekülgne programm pakub esimesel päeval, 11. augustil, pop-up õhtusööki, mis tõstab parimal moel fookusesse kohalike tootjate tooraine. 12. augustil ootavad Tartu kesklinnas, Küüni tänaval, parkides ja Ülikooli 3/ Küüni 5 sisehoovis toidu- ja veinisõpru rikkalikud maitsed ja mitmekesine programm. Uusi ja juba tuttavaid maitseid ja toredaid tegevusi leidub nii suurtele kui väikestele. 13. augustil avavad külastajatele oma uksed koguni kolme linnaosa kodukohvikud! Külastajaid ootavad Tammelinna, Karlova ja Ihaste maitsed.

Toidufestivali põhipäev on 12. august. Aeg: 11.00-19.00 Koht: Küüni tänav ja pargid

Külastajaid ootab Eesti oma toit ja tooraine kõige ehedamas võtmes otse tootjatelt. Lisaks võimalusele põnevaid tooteid koju kaasa osta, avavad festivalialal uksed ka mitmed tänavatoidu pakkujad ja pop-up restoranid. 12.00-14.00 on võimalik kaasa lüüa “Tartu maitse 2017” valimisel ja toidunaudinguid täiendab kogu päeva jooksul põnev meelelahutusprogramm. Festivalile on oodatud ka pere kõige pisemad, sest lastelgi on päris oma ala ja neile mõeldud programm. Päeva mõnusamaks nautimiseks on avatud ka piknikuala.

Festivalialalt leiab sel aastal neli omanäolist pop-up restorani. Tartu Toidu- ja Veinifestivaliks välja töötatud menüüde hind on kuni 5 eurot. Esmakordselt avab väravad Tartu Toidu- ja Veinifestivali veiniala Ülikooli 3/ Küüni 5 sisehoovis (sissepääs Barclay platsi poolt). Sissepääsu tagab väravas lunastatud pokaal (5€), mis jääb külastajale. Kohapeal on võimalik osta 1-euroseid kuponge, mis võimaldavad nautida laiemat veinivalikut. Veinialal on võimalik degusteerida erinevaid veine igast maailma nurgast. Kohal on ligi 20 suuremat ja väiksemat veinide maaletoojat üle Eesti, kelle valikust on võimalik leida meelepäraseid veine ka kõige nõudlikumale maitsele.

13. augustil avavad festivalisõpradele uksed Karlova, Tammelinna ja Ihaste kodukohvikud.

Rohkem infot festivali kohta leiate Maitsev Tartu kodulehelt.