BALERIINAD

Sinu jaoks on peamine, et asjad saaksid tehtud ja kõik oleks korras. Sinu jaoks on tähtis olla kõigeks valmis: olgu tegemist siis ootamatu kliendikohtumise või spontaanse peoga. Sinu riietus kipub iga päev peaaegu sama olema — umbes nagu vormiriietus. Oma sõprade ringis oled sina kõige usaldusväärsem tegelane. Sinult küsitakse palju nõu, sest sinu arvamust peetakse targaks ja ratsionaalseks.

KLASSIKALISED KONTSAKINGAD

Sa oled ambitsioonikas ja organiseeritud inimene. Sina oled oma sõprade hulgas see, tänu kellele juhtub igasuguseid põnevaid asju, sest sul on väga hea ja lai tutvusringkond ning sul on alati oma arvamus ja plaan. Sa oled enesekindel ning sa vaatad takistusi oma teel kui väljakutseid, mitte kui probleeme.

TÄNAVATENNISED-KETSID

Sa oled lahe ja seda täiesti ilma punnitamata. Sa ei stressa oma stiili pärast, aga sellegipoolest näed alati überstiilne välja. Oma ületee-kohvikus oled sa kõigile ettekandjatele juba tuttav ja nad teavad peast, mida sa tellida tahad. Sa oled hinges rändaja ja reisid nii palju kui endale vähegi lubada saad. Sinu jaoks on kõige olulisem varandus kogemused — sa kogud neid, mitte riideid oma riidekappi.

PLATVORMKINGAD

Sa oled rõõmus ja särav isiksus ning su stiil peegeldab su isiksust imehästi. Sulle meeldib mängida värvide, mustrite ja tekstuuridega. Sa armastad end üles lüüa ka nädalavahetustel ja vabal ajal — sind juba T-särgis ja plätudes ringi jooksmas ei näe. Sinu lemmikäpp on Instagram ja ilma nutitelefonita pihus näeb sind väga harva.

SPORDITOSSUD

Ilmselt on sul käes tops rohelist värvi smuutiga ja sa tuled just treeningsaalist. Trenn on sinu jaoks ülim lõõgastus ja stressiravim. Sa ihkad kõiges täiust ja usud tasakaalu. Sa oled alati eriti motiveeritud ja sinu positiivne suhtumine ellu motiveerib ka inimesi sinu ümber.

STILETTOD

Sind huvitab ainult lõbutsemine ja sa naudid spontaansust — sa oled alati valmis seiklusteks ja usud, et elu on liiga lühike, et mõnda võimalust võiks kasutamata jätta. Sina pole kunagi see, kes alt ära hüppab, kui on kokku lepitud õhutune välja minek ja kui sa juba väljas oled, tahad sa olla tähelepanu keskpunktis, sest see annab sulle tohutult energiat. Sa oled seltskonnaliblikas, kes on alati kursis kõigu sündmustega, uute kohvikute ja klubidega ning asi, mis sind kõige kiiremini tapaks, on rutiin.

Allikas: She Knows