Kui kallis pulm see siis tulema pidi? Kui täpne olla, siis kogumaksumiseks pidi olema 60 tuhat dollarit, millest pruut ja peigmees olid ise pannud kõrvale 15 tuhat dollarit. Seejärel lootsid nad, et puudujääva osa maksavadki pulmakülalised kollektiivselt kinni, väites, et tegemist pole ju üldse suure summaga, kui see kõigi vahel ära jagada.

“Kuna meie armastus on olnud nagu muinasjutt, tahtsime väga ekstravagantset pulma, milles ka meie poeg võiks osaleda,” kirjutas ta oma emotsionaalses Facebooki postituses. “Meie pulm oleks läinud maksma 60 tuhat koos lennuga Aruba saarele. Kõik, mida palusime, oli pisut abi meie sõpradelt ja perekonnalt.”

“Me olime selle nimel nii paljust loobunud ja palusime igalt külaliselt ainult 1500 dollarit,” jätkas ta. “Me rääkisime mõne inimesega, kes olid isegi nõus rohkem maksma, et me unistus täide viia.” Peigmehe perekond oli valmis näiteks maksma lausa 3000 dollarit. “Seega, meie palve igalt külaliselt kingiks 1500 dollarit saada, polnud midagi erilist. Me tegime selle ju selgeks, et kui sa ei saa panustada, ei ole sa meie eksklusiivsesse pulma oodatud. See on pidu, mis leidnuks aset vaid kord elus.”

Muidugi polnud ta “sõbrad” sellega nõus ja otsustasid teksti, mille pruut neile saatis, ka maailmaga jagada ja lõpuks oli naine sunnitud pulmad ära jätma. Lugu läks lausa nii hulluks, et paar otsustas isegi oma suhte lõpetada, aga viisakalt teineteisega nende ühise poja nimel suhtlema jääda.

“Me saatsime pulmakutsed välja ja ainult kaheksa inimest vastas ja saatis meile tšeki. Me olime tulivihased,” kirjutas Susan. “Kuidas me saame korraldada pulma ilma sõprade abita? Mis veel hullem: mu eksi perekond võttis oma pakkumise tagasi ja järsku otsustasid veel mõned sõbrad loobuda.” Viimaste hulgas oli ka pruudi parim sõbranna, kes oli algselt nõus maksma lausa viis tuhat dollarit! “Mu parim sõbranna alates lapsepõlvest. Mu teine perekond! Ma olin nii šokeeritud ja pisarates. Mis veelgi hullem, see oli kõigest kuu enne pulmi.”

Meeleheitlikult otsustas paar saata uuesti kutsed välja ja palus inimestel annetada nii palju, kui nad vähegi saavad. “Tõsiselt ka inimesed, mis see tuhat dollarit ikka ära ei ole? Või 1500 dollarit? Seda pole ju palju,” arvas pruut. “Ma olen kuulnud, et inimesed küsivad rohkemgi.”

Asjad olid aga Susani sõnul veel hullemaks läinud: “Mu eks tuli tuppa ja pakkus mulle, et me korraldaksime Las Vegases pulmad. Ma naersin talle näkku, aga ta mõtles seda tõsiselt. Ta tahtis odavat, närust, räpast, hooralikku Vegase pulma. Nagu mida kuradit??”

Pruut otsustas pärast pikka pihtimust ka oma Facebooki konto kustutada ja süüdistas sotsiaalmeediat, et see tekitab temas paranoiat ja muudab ta toksiliseks. “Igatahes, ma olen omadega läbi. Ma olen totaalselt väsinud. Mu süda pole enam sama. See on kivikülm. Katki. Tühi. Ma pean sellest kohutavast ühiskonnast pääsema,” kirjutas ta. “Ma veedan järgmised kaks kuud Lõuna-Ameerikas seljakotiga ringi rännates ja ennast otsides ning üritan vabaneda sellest toksilisest energiast, mida mu sõbrad ja perekond — need, keda ma enda arust kõige rohkem usaldada võisin — mu ellu tõid. Kui ma valmis olen, teen endale uue Facebooki konto ja lisan tagasi sõbrad ja perekonnaliikmed, kes ei ole mulle nuga selga löönud.”