Ükski aastavahetus ei tohiks mööduda õigete peretraditsioonideta!

lapsed

Kõige eredamad lapsepõlve mälestused on seotud nimelt peretraditsioonidega. Kaitstuse, ohutuse ja läheduse tunne, mida tunnetame omaste ringis viibides, tuleneb teadmisest, et sinu kõrval on perekond. Seetõttu on peretraditsioonid parim viis kinnitada lastes armastust oma suguvõsa vastu. Traditsioone austavates peredes on tugevamad omavahelised sidemed. Lapsed, kes võtavad pidevalt osa pidulikest koosviibimistest koos sugulastega, on hulga avatumad ja sõbralikumad. Nad hindavad ja austavad oma lähedasi ning samas suhtuvad lojaalselt teiste inimeste traditsioonidesse.
Loe edasi...

Pidu surnuaias, tulega mängimine ja teised vana-aastaõhtu traditsioonid laiast maailmast

Kuidas sina täna aastat ära saata kavatsed? Ehk võtad mõnest allpool loetletud toredast või natukene veidrast traditsioonist eeskuju? Loe ja avasta, kuidas meie kaasmaalsed uut aastat tervitavad.
Loe edasi...

Kohustuslik punane pesu ehk vana-aasta-uskumused Brasiiliast

Foto: Piret Noor

Aastavahetusel tuleb kanda tuttuut ja soovitavalt punast aluspesu, tagamaks õnnelikku armuelu kogu algavaks aastaks, usuvad brasiillased.
Loe edasi...

Kallast: Vana-aasta õhtul minge välja!

Aastavahetus-6

Kombeõpetaja Maaja Kallast räägib seekordses videos uusaasta vastuvõtmisest. Millised soovitusi jagub proual lapsevanematele, toidu valmistajatele ja kostüümi-ehete leidmiseks? Vaata videot!
Loe edasi...