VANILJEJÄÄTIS

Kui mõned arvavad, et vaniljejäätis on igav valik, siis see pole tõsi — see on hoopis stiilne ja klassikaline valik. Sind võib tihti näha kandmas väikest musta kleiti ja punast huulepulka. Sa jääd alati iseendaks, mitte ei ürita olla keegi teine. Muidugi võid sa olla vahel liiga ettearvatav, aga oluline on see, et sa oled väga lojaalne inimene. Sa ei lase ennast kõigutada sellel, mida teised inimesed sinust arvavad, sest sa tead ise kõige paremini, mis sulle hea on.

ŠOKOLAADIJÄÄTIS

Inimesed ei suuda sulle vastu panna, sest sa oled sarmikas, ekstravertne ja äärmiselt kirglik. Lisaks oled sa alati lõbus ja armastad flirtida. Sulle meeldib pidutseda ja sa muutud kergesti liiga dramaatiliseks. Aga vahet pole, peaasi, et sa oled tähelepanu keskpunktis — sa ei armasta midagi rohkem kui seda!

MAASIKAJÄÄTIS

Sa oled armsake! Kui su lemmikjäätis on maasikajäätis, siis sa oled parim sõber, lahke ja hooliv. Sa oskad alati näha asjade positiivset poolt ja paned alati inimesed naeratama, ükskõik, kuhu sa lähed. Sul võib minna aega, enne kui sa suudad ennast avada, aga kui sa seda teed ja inimesed näevad sinu headust, armastavad nad sind veelgi rohkem.

KOHVIMAITSELINE JÄÄTIS

Vahet pole, kas sa armastad sama palju ka kohvi, aga kui kohvimaitseline jäätis on su lemmik, siis oled sa eriti rahulik ja tšill inimene. Sule ei ole midagi selle vastu, et üksinda aega veeta, eriti kui su kaaslaseks on hea raamat. Sinu loomupärane sarkasm võib küll mõned inimesed eemale peletada, aga sinu intelligentsus teeb kõik selle tasa.

Allikas: Her Campus